Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a képeket, vettem én is egy ilyet (is), csak a magnetic verziót, mert nekem kell a magsafe. Jó lesz teljesen, ha nagyobb védelem kell, minden másra ott a Benks Armor air.
A Ringke Onyx-ot meg visszaküldtem, az egy félelmetesen rossz tok, oldala még hagyján, hogy jó a fogás, de a hátulja nagyon irritálja az ujjakat, rossz hozzáérni.
-
Dzsosy
senior tag
Az ESR tokkal mi volt a gond? Én most azzal szemezek. Most egy Spigen Tough Armorom van, ami nagyon jó, csak kb. dupla akkora tőle a teló és elég nehéz is. Mondjuk a gyerekek miatt el is kél a komolyabb védelem itthon.
Ilyen Nilkint vettem az előző telómra, de egyszer használtam csak, mert brutál csúszós volt nekem. -
Na meg is jött a Ringke Onyx Magnetic. Hát, szépen fed, gombok jók, de ez az anyag... főleg a hátlapon. Érdes, de nem a jó értelemben. Egyszerűen rossz hozzáérni, annyira "bőridegen" az anyag. Nem ez lesz a kedvenc tokom, szóval akkor lesz rajta, ha pl. céges buliba megyek, és kell a nagyobb védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest