- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Ez nagyon pontos!
Én kicsit most hiányoltam már az iOS-t, mert a Fold3 óta többet volt droid nálam és ezért jobb most ez (legalábbis perpillanat úgy érzem jó döntés volt). Ha megteheti az ember jó kipróbálni mind a kettőt aztán el tudja dönteni, hogy mire van éppen szüksége és mit preferál jobban!
-
Gubu0101
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
En fold 3-rol jottem vissza.Tobbet nem veszek foldot az biztos,max akkor,ha mar meretben lesz akkora ossze csukva,mint most a PM
Na meg lesz vedelem a zsanernak.Nekem az uzemido volt problemas,na meg a zsaner,hogy ha nem vigyazol ra mint a himes tojasra es belekerul egy kis por,mar recseg ropog.Ha irni akartam,egybol nyitni kellett,mert annyira picik voltak a betuk,hogy nem gyoztem vissza javitani,mert feszt felre nyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- LEGO klub
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy topik
- OTP Bank topic
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na meg lesz vedelem a zsanernak.Nekem az uzemido volt problemas,na meg a zsaner,hogy ha nem vigyazol ra mint a himes tojasra es belekerul egy kis por,mar recseg ropog.Ha irni akartam,egybol nyitni kellett,mert annyira picik voltak a betuk,hogy nem gyoztem vissza javitani,mert feszt felre nyomtam.