- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Használtam S23 Ultrát és őszintén szólva tényleg jó akksi idővel rendelkezik, a 10 óra mondjuk nálam sem volt meg, de tény, hogy én nem kapcsolgattam semmit ki be! Mobilnet vagy wifi mindig ment, 1 fizikai simet használtam és nem használtam energiatakarékos beállításokat sem! Nagyon sok program volt telepítve de valóban voltak a topicban akik 9-10 órás SOT-okat elértek, de úgy gondolom ez rengeteg dologtól függ! Térerő, ki milyen programokat használ egyebek, annyi nekem sem volt! Én is úgy érzem amit xhege is írt, hogy nem rossz az S23U üzemideje de a 15 PM nekem is érezhetően jobban bírja!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok van esetleg valaki aki a publikus bétát használja amit felajánl a telefon mint frissítés. Van bármi hátulütője?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy iOS alatt van lehetőség appok elrejtésére? Gondolok arra, hogy nem akarom törölni csak elrejteni, hogy ne legyen kint az ikonja és az app könyvtárban se legyen látható? Köszönöm
-
gretzky77
veterán
Sziasztok abszolút új vagyok iOS vonalon, a kérdésem az lenne, hogy a kijelzőn nem tudom odatenni az app ikont ahová én szeretném, csak a kijelző felső részére rakja és fixen odarendezi? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest