- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lozi8
tag
válasz tomiii007 #602 üzenetére
Nekem nem , megjött az email az Apple-től h üdv és ezen kívűl semmi ... Ha belépek a vásárlásba , akkor írja , h önnek nincs előfizetése . Notebook - os vásárlás. Illetve annyi van , h egy hónapos ingyen próba az AppeOne- ban , aztán 4500 valahány forint az ára ,,,
[ Szerkesztve ]
-
Lozi8
tag
válasz rolandi350 #604 üzenetére
Ennél én “ intezivebben “ használom a telefont . Van valami alkalmazás arra , h megnézzem , h a háttérben - esetlegesen - mi az , ami meríti ( merítheti ) az akkumulátort ?
-
saca23
aktív tag
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan tokot ajánlani ami nagyon vékony, kemény anyagból van, ugyanakkor nem sérti fel a telefon keretét?
Köszönöm! -
Lozi8
tag
Miután eladtam a 13 pm-ot , két hónapig egy 13-at használtam , így fel se tünt a különbség . Na jó közben voltam bent a yettelnél és ott összehasonlítottam a 15 pm-ot és 15 plust . A lassú görgetésnél látszik a külömbség de ( szerintem ) nem vészes és a többi műveletnél se ... Szerintem .
[ Szerkesztve ]
-
novoszath
senior tag
en is beleptem az iphone osok taboraba egy 15 Pro val eddig samu z fold 2 volt de az aksija mar haldoklott meg mar regi generacio es meglepodve tapasztaltam hogy a samu fules meg a GW4 classic ora minden gond nelkul mukodik vele
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
aktív tag
válasz novoszath #612 üzenetére
Üdv a 15-ös iPhone család világában.
Látom, hogy némi kitérővel, de te is a Lumiak után kerültél ide. Nekem is volt 520, 640XL, végül 820.
Igen, a Samsung fülesekkel nem szokott gond lenni az Almánál sem, illetve nekem is pozitív élmény, hogy egy REDMI earbuds 4 active milyen szépen együtt dolgozik a telefonnal. iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
-
MikeWazowski
veterán
Azt nem lehet valahogy beállíatani, hogy ha a Vezérlőközpontban kikapcsolom a wifi-t, akkor ne csak az aktuális kapcsolatot, hanem magát a wifit is kikapcsolja? (Igen... én szoktam a wifit meg a mobil netet kapcsolgatni, mert egyszer nem vettem észre az emeleten, hogy nem a wifi megy és a havi keretem elhasználtam.)
Ám nekem csak egy lumia 930-asom volt, de nem tudtam megszokni a rendszert...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
tuzpenge
őstag
válasz MikeWazowski #615 üzenetére
"mert egyszer nem vettem észre az emeleten, hogy nem a wifi megy és a havi keretem elhasználtam." -> mert sajnos verziók óta szar a hálózatkezelése az ios-nak....nekem sem kapcsol át mindig rendesen, és teljesen random....totál kész vagyok ettől én is...
ˣ
-
senior tag
Wifi asszisztenst kapcsold ki.
Beállítások - Mobilhálózat - Legörgetsz alulra.
Ha ez be van kapcsolva akkor gyenge wifi esetén átvált mobilnetre. -
kajarin
csendes tag
Nagyon ritkán de nálam is előfordul, hogy a wi-fi megmakkan, és akkor nem is csatlakozik hozzá, de a mobilnetről megy tovább minden (mert nem veszem észre hogy nem megy a wi-fi...
Nekem a megoldás az lett, hogy a parancsoknál beállítottam egy automatizálást, hogy ha hazaérek, kapcsolja ki a mobilnetet, ha elmegyek itthonról akkor pedig kapcsolja vissza. -
addikt
Ez nagyon jó ötlet!
Ilyen automatizálást én is használnék, mert mára a kapcsolók közül én is egyedül a mobilnetet kapcsolgatom már csak, pont a fentiek végett.
Azzal sem érzem magam kisegítve, hogy csak rossz Wi-Fi kapcsolat esetén használ mobilnetet, mert ha épp olyan pillanatok vannak, hogy órás YouTube stream-et nézek, nem fogom észrevenni, hogy átvált másik netre.
Helyette én is kapcsolgatom amikor elmegyek otthonról és amint hazaérek.Kipróbáltam pár napja, hogy kikapcsolt mobilnettel is működik-e boltokban az AP fizetés és működött, több alkalommal is.
Ilyenkor csak a fizetés pillanatára bekapcsolja a mobilnetet vagy abszolút nem szükséges hozzá neki netkapcsolat?
Utóbbira tippelnék, hogy nem kell neki.[ Szerkesztve ]
-
kajarin
csendes tag
Nem kell Apple Pay-hez, a pénztárcádban lévő kártyához sem kell, annak az adatait "másolja" le magának, és teljesen offline is működik. (Nyáron a tengerparton is a Watch mindig rajtam van, nincs e-sim benne, de tudok fizetni vele, ezért is szeretem.)
Egyébként ez az automatizálás az iOS 17 óta tud jól működni, előtte is működött, de nem futott le automatikusan, mindig meg kellett erősíteni, az elég idegesítő volt.
-
addikt
Csak akkor azt nem értem, hogy AP-en kívül a többiek megoldásához miért kell net, hiszen azok is az offline kártya adatait használják.
De persze nem kell nekem mindent érteni és rendjén is van ez így. 🙂 -
weri
senior tag
Ezek ideiglenes tényezők. Hamar megszokja a szemed a 60hz-et is.
Amúgy értem én hogy zavarja az emberek nagy részét hogy nem 90 vagy 120hz de, ha annyi lenne is én 60hz-en használnám, mert amire használom arra nem kell nekem a magasabb frissítés. Elég nekem a PC-n a 165hz mivel telón nem gamelek.
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
Jonny012
újonc
Sziasztok!
Ma reggel nem reagált semmit a telefonom amikor felraktam tölteni egy gyári Apple töltőre.
Megpróbáltam A laptopom töltőjével, de az sem segített.
Végül kikapcsoltam és úgy már elkezdte a töltést.Szerintetek itt mi a gond?
-
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy a Dynamic Island ra mikent tudom ki rakni az akkumlator töltöttségi állapotának és az akkumulátor élettartamának megjelenítéset?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
novoszath
senior tag
válasz Big_Boss #629 üzenetére
koszi a valaszt
erdemes venni hozza powerbankot amit a hatuljara lehet ra tenni?
-
novoszath
senior tag
-
novoszath
senior tag
-
üszök
őstag
Netfone 7500 ft körül ad olyan csomagot amiben korlátlan beszélgetés és 100 Giga net van... Vodafone hálózaton működik. (Nem tudom mennyi pontosan én 1 éve használom lassan nekem most emelik 6500 ra)
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
novoszath
senior tag
válasz Zsolt,72 #636 üzenetére
az eredeti applenek eleg combos ara van vagy esetleg tudsz jo arba hol lehet kapni?
-
-
mtm800
senior tag
telepithető a 17.4
-
aktív tag
-
addikt
válasz Zsolt,72 #645 üzenetére
Újra inditottam így megy
minden más működött mobilneten, youtobe, spotify
de bármilyen böngészőt telepítettem az azt írta a szerver nem elérhető, mindegy milyen oldalt akartam megnyitni
de a kereső müködöttnagyon droidosodik az ios, ez nem jó
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
novoszath
senior tag
-
Nescafé
őstag
Telekom nektek is elmegy visszajön a térerő?
valamit csinálnak? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- OTP Bank topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest