- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
viragdani01 #40 üzenetére
A Trackpad-et sokan dicsérik, nyilván az is olyannak jó (gondolom), aki kreatív témában dolgozik. A Macbook tapipadját amúgy én is nagyon szeretem.
Saját gépen nekem egy Dell kombó van, cégeshez meg egy Logithech szett. Egyébként Mac mellé alap dolgokra egy 5000 forintos Xiaomi egér is bőven jó.
Apple kiegészítőknél sajnos pofátlan az árazás, a billentyűzet is röhej 50-60-80 ezerért. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
viragdani01 #35 üzenetére
Nekem viszonylag kis kezem van, de nekem is kényelmetlen, mert túl lapos. Amúgy meg iszonyat túlárazott, épp nemrég rendeltem egy kollégának egy Logitech MX-et 30k körül, az hozzá képes fütyül-zenél-kávét főz.
-
bollokcs80
Korrektor
Bivalyerős és dizájnos cucc, de szerintem is overkill átlagfelhasználásra. Nem tudom, hogy grafikus-/videós kreatívoknak mennyire hatékony munkaeszköz, én Danival egyetértve inkább egy Macbook-ra szavaznék. Sajnos a billentyűzetes tokkal megtámogatott tablet nem egyenlő egy notival, se iPadOS-el se Androiddal.
Ha az árakat és a saját felhasználásomat nézem, egy 13-as wifi-s "alapmodell" és egy billentyűzetes tok (+töltő) árából (830 ezer), már kapnék egy M3-as, 16/512-es Macbook Air-t, ami szintén overkill, de legalábbis időtálló.
Tabletből meg bőven elég egy 10-es iPad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest