- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemfértkiaze
kezdő
válasz
M@trixfan #46 üzenetére
Szóval a meta nem készíti el az appot? Ez nem tudom miért jó nekik. Nekünk szimpla van, nem kerül szóba pró felhasználás, szimplán csak használás.
hegedus001
Nekem egy szifon/ipad kombó bevált, macra nincs szükségem, egy wines asztali géppel megtámogatva, mindenre is jó felállás.
Szerintem a szifon a legösszeszedettebb termék, engem konkrétan csak a kijelző mérete hajt át időnként ipadre vagy az asztali gépre esetleg tv-re. Igazság szerint egy tökéletes ipad 100%-ban úgy kezelhető, mint egy szifon
( legalábbis az én álmaimban) -
Nemfértkiaze
kezdő
válasz
M@trixfan #38 üzenetére
Páromnak egy 2020-as sima ipadot vettünk, a célból, hogy otthon kényelmesebb lesz szifon helyett a nagyobb kijelzőn kütyülni. DE azután szembesültünk a szerintem szándékolt butaságokkal. A mai napig a webes whatsappal kel baszakodni, mert nincs app ipadre.
Mivel főleg whatsappon érintkezik az ismerőseivel, ezzel mindjárt át is lényegült az ipad porfogóvá. Szerintem szándékos szivatás, mert Fb messenger meg van ami szintén metafos. Amellett a levelező is annyival ostobábban működik mint szifonon.
Szerintem direkt bután tartják az ipad os-t, hogy ne válthasd ki vele egyik eszközödet sem.
Vedd csak meg az ájfont, ájpedet és a mekket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest