- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
2017-es 10.5 Cellular 256 GB iPad Pro-t nyúzok napi szinten és döbbenetesen a legtöbbet használat eszközöm. Nagyon vártam ezt a frissítést és azt hittem első napos vásárlás lesz részemről. Nyilván az ára miatt erősen gondolkodom, mert azért a számok most nagyok.
Vártam az iPadOS 18 megjelenését, mennyire nyitják meg ezt az M4 erőművet. Sajnos nem annyira mint szerettem volna. Ha az ajánlat egy komplett MacOS használhatóság, akkor (szó szerint) tokkal-vonóval jön a 13-as.
Az OLED kijelző mindenképp nagy javulás az ember szeme világának. Ezt nem lehet beárazni a tipikus mantrával, hogy “mennyire használom ki”. Nagyon fontos szempont száműzni az LCD-t ahonnan csak lehet. Mivel rengeteget olvasok tabletről netet én szerintem ezért fogok vásárolni. Fotókat nagyon csábító ilyen kijelzőről szerkeszteni, de mivel még mindig korlátozott az iPadOS, a 13-as alapváltozat lesz, nagyon, de nagyon foghúzósan.
Ami még pozitív, hogy kezel külső tárhelyet, USB-C és egy akár vezeték-nélküli referencia oled kijelző Minihez, Studiohoz, MacBookhoz. Én innen nézem, továbbra is hasznos eszköznek tartom az iPad-et. Számomra csak az kiábrándító, hogy kitartóan vártam az OLED-re, kiszolgált és mai napig jól működik mostanim és ezzel együtt nagyon meg kell gondolni a dolgot a prioritások miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sorozatok
- Asustor NAS
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest