- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ma vettem át a tabletet az iStyle-ban. Rögtön felcsaptam a 18-at. Csak kicsit próbálgattam, de nem vettem észre durva merülést. Majd meghajtom. De vedd figyelembe azt, hogy ebben marha erős az SoC, ami viszi az energiát. Linkelek kettő képet hozzá:
Geekbench 5.5 multi:
GFXBench 3.1 / Manhattan ES 3.1 Offscreen
-
janeszgol
félisten
Nos. Amivel szimpatizaltam az a 11 colos, 128 GB-os (jatekra lesz, tudom a 128 GB karcsu, de 300 ezerert ok), ami 300k. Aztan itt vergodtem.
Tegnap nezegettem nem volt raktaron. Ma reggel raneztem, es kekben volt a 11 col 128 GB. Megrendeltem.A kamera szar, ez tiszta. A kijelzo nem gaz, csak sok youtube-os tesztben az, bar az oled lenne jo. A HW miatt vettem. Az M2 erosebb, mint az SD8 Gen3. CPU-ban is es GPU-ban is, igaz utobbiban 10-20%-al kb. Es a 8 GB ram is kivalo!
Szoval rendeltem egyet. Holnap vagy a hetvegen atveheto lesz. -
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #33 üzenetére
Az is lehet, hogy kamu, nem tudom.
-
janeszgol
félisten
A kamerák fejlődnek. Ott van Tech2 Laci S21U vs A54 kamerás összevetése. A film előtt azt mondtam, hogy biztos vagyok benne, hogy minden pontban az S21U jön ki győztesnek. Hát nem! Gyenge fényben igen, de nappal az A54 sokkal részletesebb fotót csinál. És itt a 2021-es csúcs telóról beszélünk vs a 2023-as középkategóriás.
Az i11 hány éves telefon? -
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #23 üzenetére
Bocsánat a hangnemért. De ezek felsőkategóriás eszközök. Nem várom el, hogy minden elemében kiváló legyen egy minimum 300 ezres tablet. De minden elemében legyen jó. Ha valahol spórolás van, akkor szeretném látni máshol ennek az egyensúlyát és akkor eldöntheti az ember, hogy mi a fontos, megéri-e.
-
janeszgol
félisten
Bocsi, kitöröltem. Azt írtam, hogy gondolkodtam és nem veszem meg a tabletet. Várom a következő évi felhozatalt.
A tablet mentségére legyen mondva a Tab S9-ben sem sokkal jobb a kamera. Ott a videó hangminősége kifogástalan, a kép jó, fotóban viszont gyenge. De ott kapok egy jó amoled kijelzőt.De jó lehetett volna. M2-es SoC, jó árcédula. De! Vagy a kijelző legyen jobb vagy a kamera. 300 ezerért nem várom el, hogy mindkettő pöpec legyen. De itt egyik sem az, ez a baj. Még akkor sem, ha a feketék az Apple megjelenítőknél határozottabban jobbak, mint más IPS-nél. (De nem amoled szint.) És a hangminősége is legyen jobb. A 2022-es Pro hangfelszereltségét megkaphatta volna.
-
janeszgol
félisten
-
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #18 üzenetére
Tényleg nincs miről beszélgetnünk, mivel semmi értelmeset nem tettél hozzá.
Miért ne gondolnám komolyan? Ennél rosszabb képeket csinál ez a tab. Gyengébb kamera van benne, mint az i11-ben. Ez eljutott az agyadig? Vagy csak megint jön a szokásos lenéző duma. -
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #16 üzenetére
Fotózni, videózni. Ha pont a tablet van nálam, egy többszázezer forintos tablet, akkor ne kelljen már eldobnom és a telóért nyúlnom.
Stream is mehetne vele.Hangsúlyozom. 2024-ben egy minimum 300 ezres tablet ne csináljon rosszabb képet és videót, mint egy 100 ezres telefon. Pont néztem egy összehasonlítóvideót: moto g31 vs iphone 11 camera [link]
A Moto G31 hónapokig tanyázott a 35 ezer forintos árszinten. SoC-ban csak a minimumot hozza, de amoled kijelző és iPhone 11-el majdnem (de sok helyen igen) felérő kamera. -
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #14 üzenetére
Kell bele a normális kamera. Ami a tesztben van az nem értelmezhető képminőségű.
-
janeszgol
félisten
Megnéztem a 2022-es iPad Prot. 400k a legolcsóbb. Létezik, hogy fő kamerában ugyan azt kapta most az Air, mint a 2022-es Pro? Mert akkor az baj. ProResről hadovál a specs, de előtte inkább tegyenek bele egy értelmes kamerát, utána legyen prores.
Engem oktatott ki valaki itt a fórumon, amikor azt mondtam, hogy az Apple elvesztette a tabletes előnyét. Max a 250k alatti kategóriában jó már csak. Pedig 3-4 évvel ezelőtt az volt a mondás, ha tablet, mindegy milyen kategória, iPad.
Szerk: ja és ezen az Airen csak két hangszóró van. Pár tesztet megnézve azt mondták, hogy jól szól, de a 2022-es Pro a négy hangszóróval sokkal jobb. Ez is egy fekete pont az Airnek. A végén hagyom a francba az egészet.
-
janeszgol
félisten
Hát nem tudom. Nekem a 11 col a max, de talán már az is túl nagy. A Tab S5e kedvenc táblám is 10 colos, és valamikor azt is túl nagynak érzem. A jó méret a 8 inch.
Viszont gondolkodtam egy ilyen tábla beszerzésén ősszel, csak én ezt akarom:
Indulóár (11”, 8/128 GB, Wi-Fi, HUF)299 990De! A kijelző jó, nem remek, de jó, a hardver remek. Az USB 3.1 tök jó. A kamerák nagyon egységesen, és egy jelzővel tudnám illetni őket: szarok. Mind a kép, mind a hangminőség tré, fotó vagy videó, mindegy.
Szóval még csak gondolkodom a beszerzésen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Gurulunk, WAZE?!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest