- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Cyberbeni #126 üzenetére
Köszi!
Megnéztem a javasolt videókat, meg még párat.Azért nem olyan egyszerű ez, ahogy látom, főleg mindenféle előképzettség nélkül. A NodeRED amúgy tetszik, még ha továbbra is úgy érzem, hogy a különböző események konfigurálása némiképp meghaladja a tudásomat. Lehet jobb lenn erről vmi egyszerűbb, magyar nyelvű info, úgy talán jobban bele mernék vágni.
A HW kapcsán igazad van, valóban vmi olyasmit érdemes alá tenni, ami nem fogyaszt nagyon, hiszen nem megyek vele sokra, ha megeszi a pénzemet.Szóval jó eséllyel mégis vmi Raspberry kell végül.
Az USB stick-et megrendelem, hogy legalább legyen vmi ösztönző erő, amiért bele akarjak vágni ebbe -
(ex)Cat
senior tag
válasz
Cyberbeni #124 üzenetére
Nem nagyon - kicsit se - vágom a Homebridge témát sajnos, de már elgondolkodtam azon, hogy össze kellene rakni egyet, pont azért, mert úgy vélem, ezzel nagyjából mindent meg tudnék oldani, ami szeretnék. Ehhez gondolom kell RPi, amin fut majd minden kb., de még nem mertem belevágni, pont mert még csak azt sem tudom, hogy vágjak bele.
Ehhez amúgy mindenképp a v4 kell, vagy elég a 3-as is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest