- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Cyberbeni #126 üzenetére
Köszi!
Megnéztem a javasolt videókat, meg még párat.Azért nem olyan egyszerű ez, ahogy látom, főleg mindenféle előképzettség nélkül. A NodeRED amúgy tetszik, még ha továbbra is úgy érzem, hogy a különböző események konfigurálása némiképp meghaladja a tudásomat. Lehet jobb lenn erről vmi egyszerűbb, magyar nyelvű info, úgy talán jobban bele mernék vágni.
A HW kapcsán igazad van, valóban vmi olyasmit érdemes alá tenni, ami nem fogyaszt nagyon, hiszen nem megyek vele sokra, ha megeszi a pénzemet.Szóval jó eséllyel mégis vmi Raspberry kell végül.
Az USB stick-et megrendelem, hogy legalább legyen vmi ösztönző erő, amiért bele akarjak vágni ebbe -
(ex)Cat
senior tag
válasz
Cyberbeni #124 üzenetére
Nem nagyon - kicsit se - vágom a Homebridge témát sajnos, de már elgondolkodtam azon, hogy össze kellene rakni egyet, pont azért, mert úgy vélem, ezzel nagyjából mindent meg tudnék oldani, ami szeretnék. Ehhez gondolom kell RPi, amin fut majd minden kb., de még nem mertem belevágni, pont mert még csak azt sem tudom, hogy vágjak bele.
Ehhez amúgy mindenképp a v4 kell, vagy elég a 3-as is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- 53 m2-es panel lakás Budapest XVII. kerületében eladó
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest