- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
hát én nem váltok droidról egy darabig mert nagyok sokba kerülne s24 ultra + watch 7 leváltása. nem beszélve arról hogy más eszközeimmel is lennének kompatibilitási problémák mert van amire csak android app van de ez a fülhallgató akkor is érdekel mert nyitott verzióban nincs nála jobb ANC vel rendelkező jelenleg a világon. Már minden lehetséges fülhallgatónak utána olvastam és egyértelmű minden teszt végére egyszerűen nincs jobb ebben a kategóriában és nekem a cégemnél nagyon kell az ANC funkció
-
zazenke
őstag
igzából ezek a programok csalnak mert az aksi állapota amúgy is megnézhető a hangszinszabályzásnál meg nem állítja a fülhallgatót csak a telefont állítja el tehát nem tárolódik a fülesbe mint ahogyan egy androidos fülesbe. De már kieszeltem egyszerű megoldást rá mivel frissíteni sem lehet az eszközt iphone nélkül márpedig már van hozzá új firmware mely hibajavításokat is tartalmaz. Meg fogom kérni az egyik ismerősömet akinek van iphone telefonja . elvégezzük a frissítést és esetleg eq beállításokat ha egyáltalán tudja ez a füles (mert lehet nincs is többsávos beállítási lehetőség ). Aztán már használható lesz továbbra is samsungon. Nem nagyon kell utána úgyse piszkálni egy jó darabig. Nagyon sajnálom hogy a galaxy buds 3 nem veszi fel vele a versenyt ANC terén . Nagyon meggyőző összehasonlító videót láttam a youtube-on az airpods javára. 5:20 sec től . [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest