- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
LED fény visszajelzés van mikor rádugod áramra?
Vezeték nélküli megoldással ki kéne próbálni, hogy töltődik-e. Ha neked nincs otthon ilyen, akkor bemehetnél egy mobilboltba vagy hasonló, ahol jófejségből segítenek kipróbálni 1 pillanat erejéig.Még az ilyen gagyi IT-s dumák jutnak eszembe. Párosítsd újra manuálisan Bluetooth-ban.
Vagy végső megoldásnak egy reset, de azt hiszem az airpods 4-nek nincs már fizikális gombja, szóval azt nem tudom, hogy kell csinálni
De ha van időd bevinném egy szervizbe, aztán nem stresszelném magam tovább. Gondolom nem egyedülálló jelenség, lehet a kollega 2 perc alatt kitalálja.
-
rwin5
őstag
Ötletesen ki van találva az óra is, közben láttam, hogy a leírásodban is benne van a fajta, csak elkerülte a figyelmemet.
Sajnos, nekem az most nem fér bele a keretbe, úgyhogy az óra kimarad, de főleg a füles volt nekem a lényeges. Elvileg csütörtökön fog megérkezni, kíváncsi vagyok rá.
Simát rendeltem végül, nem azt a zajszűrőset. Hajlamos vagyok hangosan telefonálni, és ha egyáltalán nem hallom a külső ingereket, akkor lehet azon kapom magam, hogy az egész irodát teleordítom.
Plusz, a villamos elé se szeretnék lépni, mert totál kizárja esetleg a zajokat, szóval jobb lesz nekem ez az olcsóbb verzió.
A kényelem részére nagyon kíváncsi vagyok, de annál ami most van biztosan jobb lesz. -
rwin5
őstag
Biztatóan hangzik, munkahelyen a telefonálás miatt kell nekem airpods. Sokat telefonálok és sokkal kényelmesebb, hogy nem zsibbad le a karom azzal, hogy tartom a telefont
Most egy vezetékes megoldásom van, aminek a mikrofon része a szám elé esik, de ez egy pár ezer forintos cucc, aminek a hangminősége zenehallgatás téren rossz, de a mikrofon része jó, ezért akartam váltani, hogy 2in1.
Milyen órát vettél egyébként?
-
alba-regia
aktív tag
Ha fontos az ANC, a beszélgetésérzékelés, én nem beszélnélek le a drágábbik verzióról. Ahogy előttem is írták, a kialakítása miatt nem tudja teljesen kizárni a zajokat.
Többek között van egy ANC-s Sony zárt fejhallgatóm. Ott sajnos zavaró tud lenni számomra ez a mesterkélt ellenfázis létrehozása. De ez egyénfüggő. Nyilván egy hosszabb repülőúton vagy zajos környezetben még így is jól tud jönni ez a funkció.
-
nord_
veterán
A zajkezelés négyféleképp állítható, plusz még ott van a beszélgetésérzékelés is; szóval bármilyen helyzetre van egy jó beállítás az ANC-s verzióval.
Az utcai zajt inkább csak tompítja, nem zárja ki teljesen; azt csak a Pro tudja. Egyébként ez a tompítás kell is, mert utcán, zajos környezetben eléggé élvezhetetlen nélküle a zene. -
alba-regia
aktív tag
Azt Neked kell eldöntened, hogy gumiharangost szeretnél vagy sem.
Korábban vettem Redmi Buds-ot, az kiesett a fülemből. Utána gumiharangos Beats Flexet, ami gumiharangos. Nagyon zavart sétálás közben, hogy szinte teljesen kizárja a környezeti hangokat, ráadásul a lépéseimet is éreztem, ami szintén zavaró volt. Gumiharangost használok fellépéseken monitorként. Ott más a helyzet, mert a dobot kissé izolálja, de a kommunikációt másokkal nehezebbé teszi, de ott bevált. Zenehallgatáshoz vettem vezetékes Apple EarPods-ot. Azt is folyton igazgatnom kellett, illetve a vezeték is gyakran útban volt séta közben (pl. ha az úton szétnéztem húzódott, stb.).
Most vettem AirPods 4-et. Eddig meg vagyok vele elégedve. Jó a hangminősége, nem esik ki a fülemből (ha rázom a fejem, akkor sem). Nem zárja ki a környezetet (nem ANC-s, mert az nekem zavaró), jó a mikrofon zajszűrése.
-
nord_
veterán
1-esről váltottam 4 ANC-re, ez még egy fokkal jobb (az első generáció azért hajlamos volt kipotyogni, ha nagyon előredőlve, dolgoztam, a 4 még egyszer sem esett ki). Volt Pro2 is, azt odaadtam a zasszonynak, de egy pillanatra se bántam a cserét.
A “régebbi gumiharangos” pontosan mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest