- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
-
VoDaFoNe
aktív tag
Na gratulálok minden apukának és leendő apukának nomeg mamáknak és leendő mamáknak! Nagyon üdítő volt ezeket a boldog szavakat olvasni.
Én még ehhez tényleg nagyon fiatal vagyok a magam 13,5 évével . ^^ -
jeges
senior tag
igen, úgy néz ki

(és igen, osztom nézeted, miszerint: ''jesssz!''
) -
parandroid
félisten
-
jeges
senior tag
az uh szerint 12 hét +1 nap

augusztusban ezek szerint immár négyen leszünk
-
AMD Power
titán
Egy nagyon kedves régi jó barátomnak is terhes a barátnője és megtartják. Sőt még össze is házasodnak úgy néz ki! Nagyon irigylem!

-
vazzz
őstag
-
vazzz
őstag
-
Bunnyear
csendes tag
-
degu
senior tag
Valoban! Ezt soha nem fogod elfelejteni...meg azt sem,amikor eloszor oleli at a nyakadat,
amikor felveszed...
De a tombolas-zacskoban az is benne van,hogy csinalja a butasagokat,rafizet,es nem segithetsz Neki,mert ez az O elete immar!
Rosszabb,mint ha Neked lenne bajod... 
/Es meg a romeltakaritas is a Te feladatod lesz!/
-
vazzz
őstag
Üdv minedenkinek!
A mai szép napon derült ki ténylegesen, hogy végre apa leszek
Nagyon furcsa érzés, de nagyon jó!!!!
-
kymco
veterán
-
ladybug
őstag
-
kymco
veterán
-
kymco
veterán
Persze hogy várják. Anna már neveket is választott magának, de elfogadja azt is, ahogy mi hívnánk...

Karácsonyra kapott egy kisbaba ikerpárt, este megjegyezte, hogy ezeket nemrég szülte a pocakjából....
Tamásom még nemigen fogja a dolgokat, vagy ha igen, akkor jól titkolja....
Talán, ha még ennél is nagyobb lesz a pocak. -
jeges
senior tag
-
ladybug
őstag
-
kymco
veterán
Úgy tűnik, hogy májusban megszületik a második lányom... Az anya pocakjában érzékelhető mozgolódás alapján lesz annyira aktív, mint az első leányzó, így a fiammal fel kell vennünk a boxkesztyűt a hím identitásunk megőrzése érdekében

Már teljes egész 30 dkg-os
Természetesen se a nemére, se a tömegére tekintve az ultrahang megállapításai nem 100%-ak. -
WillChi
őstag
-
ANT
őstag
-
ANT
őstag
-
nyávogi
tag
-
ANT
őstag
-
spirit007
senior tag
Na akkor dicsekszek egy picit én is

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061116/akoska1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
nyávogi
tag
-
ANT
őstag
-
ANT
őstag
-
WillChi
őstag
-
spirit007
senior tag
-
ANT
őstag
-
Bernardo20
őstag
-
szucsi
őstag
kedvcsinálónak itt egy friss kép a kislányomról, aki júniusban született:
![[kép] [kép]](http://img313.imageshack.us/img313/3819/kp005sp5.jpg)
de klafa is lesz neked cimbi -
Bernardo20
őstag
-
ladybug
őstag
Még egy picit növekszik és gyarapodik a súlya is, és lesz egy 3 kilós, 51 centis babátok.
A szülőszoba pedig tényleg jól fel lehet szerelve, ha ilyenek vannak bent. -
Bernardo20
őstag
úgy néz ki biztos császár lesz.
ma viszgált meg bennünket a doki,de nem látni sokat,mert a lepény a has elején van igy nem sokat ér az uh..
de már 2700gramm körül a van a kicsike és 9cm a fejecskéje(halánték) 7-8 cm között a combocskája
megnéztük a szülőszobát és nagyon jól fel van szerelve,hangulatos és még van sarokkád jakuzzival kiegészitve és minden ami kell.
-
ladybug
őstag
Vajúdni úgyis hagyják egy darabig 1-1,5 órára, hogy a babának is majdnem természetes legyen a születés. Addig bent lehetsz nála. A műtét maga pedig max 20 perc. És Te lehetsz az első, aki kézben foghatja a Kicsit, mert a mosdatóban bent lehetsz.
De drukkolok, hogy forduljon meg. -
Bernardo20
őstag
-
ladybug
őstag
Nem akarlak elkesríteni, de nem hinném, hogy be fog fordulni. A második babám kb 5 hónapos korától ült a pocakomban, és a szülés végéig ebben a helyzetben volt. Császár lett belőle. Az sem kellemetlenebb, mint a normál szülés.
-
Bernardo20
őstag
-
ladybug
őstag
Remek. Az jó, ha ismerkedtek a tereppel. Apás szülés lesz, ugye?
-
Bernardo20
őstag
-
ladybug
őstag
Akkor indulhat a visszaszámlálás.
A csomagot már pakoljátok be előre. Sosem lehet tudni. -
Bernardo20
őstag
már 4 hét sincs hátra!!!

-
kymco
veterán
-
ladybug
őstag
-
kymco
veterán
Apa leszek újra, ez már a harmadik gyerkőc lesz

-
ladybug
őstag
Gratula és nagy drukk minden kedves kispapának és kismamának.
T.Almeida: Az első uh vizsgálat a legizgalmasabb. Aztán a kiskönyv tényleges kézhezvétele. Akkor lesz ''igazi'' kismama a Kedvesed.
ANT: Reméljük így is lesz. A Kisebbikünk kb 5 hónapos magzatként a pocakomban úgy döntött, hogy ő márpedig üldögélni fog. És így is tett egészen a megszületéséig. Ebből a pozícióból ki sem mozdult a hátralévő 4 hónap alatt. Császár lett, ezt előre tudtuk is.
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
Üdv minden fórumtársnak, aki ezt a topikot látogatja. Én csak most bukkantam rá, de nálunk is aktuális a téma. Kb. 10 hét múlva születik a fiam. (Dec. 1. a hivatalosnak mondható dátum) A legutóbbi UH-n (szept.5-én) derült ki, hogy fiú lesz, viszont perpillanat még érdekes pózban, arccal előre nézve üldögél (vagy álldogál?) A doki azt mondta, még van elég ideje ''megfordulni''. Reméljük, így is lesz!

-
Bernardo20
őstag
GRATULA!! Ez igazán csodálatos!
Igen, az első UH-n még nem látszik szinte semmi,csak egy pici kis pöttyöcske amit alig lehet észrevenni.
Mi már a 8.hónap elejét tapossuk!
-
T. Almeida
senior tag
-
boszizsu
tag
GRATULA

(Remélem, hamarosan mi is csatlakozunk)
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
Múlt szerdán csináltunk a nejem egy tesztet, pozitív lett, szombaton is pozitív volt, az előbb hívott, hogy nem bírta, megint vett egyet, és ez is pozitív lett... Lehet, hogy útban az első gyerkőc?

-
BosziKedvese
csendes tag
Háát ebben a hónapban még nem...
sebaj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bernardo20
őstag
Már 1350g a kicsi és nagyon szépen fejlődik! Gyönyörű szép Kislány! Meghallgattuk a szivhangját is jó hosszan és..

-
BosziKedvese
csendes tag
-
ladybug
őstag
Ohó, akkor hajrá.

-
BosziKedvese
csendes tag
-
ladybug
őstag
Ez remek. Akkor lesz a nagyoknak egy Kicsijük is?
-
BosziKedvese
csendes tag
-
Bernardo20
őstag
-
ladybug
őstag
Nicsak, nicsak. És Boszi is tud róla?

-
BosziKedvese
csendes tag
on:
Remélem, hamarosan én is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
Örülök, hogy rendben vagytok.
Képet valószínűleg már azért nem kaptatok, mert a Kicsi egészben már nem fér el a képernyőn, így csak ''részletben'' vihettétek volna haza. Ilyenkor már nem nagyon szoktak már képet adni.
Kitartás, már nem sok van hátra. Aztán élőben örülhettek minden porcikájának. -
Bernardo20
őstag
szia!
Igen,minden rendben van!!
Bár mondjuk ez a vizsgálat most nem volt túl alapos(10 perc alatt lezavart minket). Gyorsba UH-n megnézte,de valamiért a mi monitorunkon nagyon zavaros,zizis volt a kép és nem láttunk sokat
megirta a papirt tele latin monológokkal és mondta, hogy a korának megfelelően fejlődik. még képet sem kaptunk
aztán meg bezsebelte a pénzt (persze 1.5órát vártunk a megbeszélt időpontunkhoz képest).
A lényeg, hogy rendben van a Kicsit

-
pemete2
csendes tag
Szia.Na,mi volt a dokinál?Rendben van minden?

-
Bernardo20
őstag
most indulunk az orvoshoz
már nagyon várom,hogy lássam a Picit!!!

-
Bernardo20
őstag
azért ész nélkül nem,csak már nagyon kiváncsiak vagyunk rá..4D-re nem gondolunk,mert nagyon drága, inkább annyival jobb babakocsit veszünk vagy valami hasonló.
Egyébként mindenhol azt irják,hogy nem káros az UH a babára. -
pemete2
csendes tag
Örülök,hogy minden rendben van és jól vagytok!Az nem baj,ha néha kevesebbet mozog,lehet,hogy front van olankor.Meg hát néha ő is alszik.UH-ra csak beutalóval lehet menni,úgy emlékszem,4×egy terhesség alatt.elhiszem,hogy szeretnétek már megint látni a picit,de szerintem,ne menjetek feleslegesen ultrahangra,pláne,ha minden rendben van!Ha maszekon mantek UH-ra,az igen zsebbe nyúlós!De SZERINTEM ha nem szükséges,ne menjetek.

-
parandroid
félisten
Ne UH-zzátok ész nélkül, nem tesz jót neki a sok sugárzás. 4D ultrahangot lehet csinálni, de nem tudom, van-e értelme. Nekünk nem hiányzott a dolog, elég volt a tudat, hogy minden rendben van, és élőben úgyis szebb lesz, mint akármilyen 3D-s ultrahangos képen.
p -
Bernardo20
őstag
már régen jártam erre

Nehezen birjuk ezt a nagy meleget,de szererncsére már sokat enyhült az idő.
Kislány lesz a Pici
a legutóbbi vizsgálaton(2hete volt) mindent rendben talált a doki szépen fejlődget a Kedvesem pocija is már a 26.hétben járunk.! Most már nagyokat tud rugosni,néha még szabadszemmel is látszik, és nagyon édesen csuklik is.
Néha megvagyunk ijedve,mert előfordul,hogy egy-két napig nem mozog olyan sokat,de aztán mindig bepótolja. Most is csak nagyon piciket mozog. Már nagyon szeretnénk megint orvoshoz menni. Ultrahangra csak beutalóval lehet menni? gondoltam,hogy a jövő héten elmennénk a schöpf-merei ágost kórházba,mert ott nagyon klassz modern UH-van.
vagy csak beutalóval fogadnak minket? -
pemete2
csendes tag
Hogy bírjátok ezt a meleget?
-
Bernardo20
őstag
-
boszizsu
tag
Nagyon nagyszerű, én is gratulálok! Sok boldogságot, meg minden jót, amit ilyenkor csak kívánni lehet, és főleg napsütéses életet kevés felhővel és még kevesebb viharral.
-
Bernardo20
őstag
-
pemete2
csendes tag
Sok boldogságot,remélem,minden sikerül!De néha azért írj!Tudod,a női természet...
-
Bernardo20
őstag
-
ladybug
őstag
Ezek csodálatos hírek. Akkor sok-sok boldogságot kívánok Nektek előre is, és persze sok egészséget is.
-
Bernardo20
őstag
-
KrAt
veterán
Sok sikert, és nagyon nagyon sok boldogságot nektek

-
Bernardo20
őstag
Bocsánat. hogy eddig nem írtam,de megmondom őszintén a sok meló meg a felgyorsult események miatt elfeledkeztem a topicról.
- A legfontosabb, hogy minden rendben van. Nagyon szépen fejlődik a Kicsink és már lehet érezni ahogy rugdos!! Nagyon édes!! Az Édesanyja is nagyon jól van.
Még nem tudta megmondani az orvos a nemét,de az Uh-n már sokkal jobban lehetett látni Őt,mint a legutóbb,nagyon édesen mozgott. El sem hittem!! A kép amit csinált viszont nem sikerült,nem nagyon lehet kivenni belőle a lényeget,szerintem sokkal jobb képet is tudott volna készíteni. De mindegy is,majd ha ''Kész'' lesz aztán sokkal jobb lesz nézegetni
-A jövő héten szombaton lesz a nagy nap. Esztegomban összeházasodunk a Kedvesemmel. És nagyon boldog vagyok. Ennél nagyszerűbb dolog csak a születés lesz!
Összefoglalva minden a legnagyobb rendben(még az anyósal is kezdek kijönni) megy.
A legfontosabb,hogy mind a ketten egészségesek és együtt fejlődünk mind a hárman.
-
pemete2
csendes tag

-
boszizsu
tag
???
-
Bernardo20
őstag
Holnap megyünk a doktorbácsihoz és végre megtudjuk,hogy a nemét!
Már nagyon izgatottak vagyunk!!!

-
Bernardo20
őstag
-
pemete2
csendes tag
Mi újság?Hogy vagytok?
-
pemete2
csendes tag
Hát...eddig nem ért ide!de azért kössz előre is.
-
divot
veterán
Kedves emlékek, pedig egy éve sem volt...

Most meg itt piheg a kicsike, épp bevacsizott, megy szudizni, és végre én is megtaláltam a feladatomat az életben.
-
Bernardo20
őstag
-
pemete2
csendes tag
Helló!hogy vagytok?fejlemény?kép?
-
Bernardo20
őstag
-
nyávogi
tag
de jó, hogy ilyen pozitív élmény volt
Nekem is küldhetsz egy képet
a nők úgy is majd'mindíg kíváncsiak

-
Bernardo20
őstag
-
pemete2
csendes tag
Majd küld el a képet!Az enyémek már úgy is rég voltak kicsik.
-
Bernardo20
őstag
-
pemete2
csendes tag
Kb.18 hetesen már meg tudják mon dani a nemét,de persze,ez nem 100%.egyébként gratulálo!remélem,minden rendben lesz!

-
Bernardo20
őstag
Tegnap megvolt az UH!
Schöpf-Mérei Ágost Kórház-ban voltunk!
Nagyon sokat kellett várni,mert rengeteg Kismama volt(jó volt látni
),igy 3óra várakozás után hivtak be minket!
Tömören összefoglalva,hatalmas élmény volt látni a Kicsit..Már látni a fejét,pockajkát,kis kezét..lábacskáit meg mindent..Nagyon meghatódtunk!
Egy kép készült, akit érdekel szivesen elküldön privátban. (nagyon édes,bár még nem olyan sokminden látszódik).
Már 57mm az ülőmagassága,fekve kb 8cm!
Szóval már nagy baba!

-
Bernardo20
őstag
-
ladybug
őstag
12.hét? Akkor már talán a nemét is meg tudják mondani, ha látszik. Ilyenkor még beférnek a képbe, úgyhogy mindenképpen kérjetek, mert hamarosan már csak részletekben lesz rajta.
-
g4dg3t
senior tag
meg videot is lehet, ha visztek VHS kazit

-
Bernardo20
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én még ehhez tényleg nagyon fiatal vagyok a magam 13,5 évével . ^^

)

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061116/f_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/willchi/size2/24435597.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

megirta a papirt tele latin monológokkal és mondta, hogy a korának megfelelően fejlődik. még képet sem kaptunk
aztán meg bezsebelte a pénzt (persze 1.5órát vártunk a megbeszélt időpontunkhoz képest).