- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Toxic!
Nézd, manapság nincs az a csöves Hi-Fi erősétő, aminél ne lehetne jobbat csinálni félvezetőkkel. De ha egyszer van piaci igény az elektroncsőre (:-)...
Emvy!
''4. Lehet, de akkor az emberek nem attól fognak félni hogy a procihűtő esik le...''
Persze. Hanem hogy majd megégeti/megrázza az elektroncső (:-).
5. A Toroidot nem tudom miért nem látod, közvetlenül a másik trafó fölött van. (Hogy pontosan mit csinál, azt én sem tudom.)
7.) Áthallás: nyilván nem a közös csőben lesz a legkisebb az áthallás, de talán még így is elfogadható.
8.) Egy időben meg az a hiedelem járta, hogy PC-be dugott hangkártyával nem lehet jót alkotni. Hát lehet. Az alaplapra integrált hang is lehet jó. A problémát inkább az okozza, hogy amíg egy kapcsolás(i elrendezés) nem kiforrott, addig bár nagyobb zajt fog produkálni, az alaplapot még eladják... -
Ennek átb*szásnak kell lennie. A csöves erősítők többféle feszültséggel működnek, ezek egyike 200-300 V (fűtőfesz.). Másrészt kell nekik csatornánként egy kimenőtrafó, amit sajna nem lehet miniatürizálni. Ez sincs a képen. És miért csak mono lenne? És hogyhogy elég 1 cső? És még sorolhatnám...szóval ennyit erről, akárcsak az iSCSI-ről...:)
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-t használók OFF topikja
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Padavan firmware
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest