Keresés

Aktív témák

• guest

veterán

válasz TitiRii #6 üzenetére

Toxic!

Nézd, manapság nincs az a csöves Hi-Fi erősétő, aminél ne lehetne jobbat csinálni félvezetőkkel. De ha egyszer van piaci igény az elektroncsőre (:-)...

Emvy!

''4. Lehet, de akkor az emberek nem attól fognak félni hogy a procihűtő esik le...''
    Persze. Hanem hogy majd megégeti/megrázza az elektroncső (:-).

5. A Toroidot nem tudom miért nem látod, közvetlenül a másik trafó fölött van. (Hogy pontosan mit csinál, azt én sem tudom.)

7.) Áthallás: nyilván nem a közös csőben lesz a legkisebb az áthallás, de talán még így is elfogadható.

8.) Egy időben meg az a hiedelem járta, hogy PC-be dugott hangkártyával nem lehet jót alkotni. Hát lehet. Az alaplapra integrált hang is lehet jó. A problémát inkább az okozza, hogy amíg egy kapcsolás(i elrendezés) nem kiforrott, addig bár nagyobb zajt fog produkálni, az alaplapot még eladják...

• emvy

félisten

válasz TitiRii #1 üzenetére

Ennek átb*szásnak kell lennie. A csöves erősítők többféle feszültséggel működnek, ezek egyike 200-300 V (fűtőfesz.). Másrészt kell nekik csatornánként egy kimenőtrafó, amit sajna nem lehet miniatürizálni. Ez sincs a képen. És miért csak mono lenne? És hogyhogy elég 1 cső? És még sorolhatnám...szóval ennyit erről, akárcsak az iSCSI-ről...:)

Aktív témák