- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Aktív témák
-
Fátum Doki
csendes tag
Szóval az úgy volt, hogy a PC World ajánlata alapján minden tesztet/aopen oldalt/pcstats.com rewiew-t stb ... végigolvastam. Mindenhol nagyon jókat írtak az óhajtott AOPEN AK79G Max deszkáról (mint írtam, nekem - sok egyéb jó tulajdonság mellett, pl:a Dual DDR, az nForce2 - az integrált GF4 MX440 miatt kell. Egyelőre a régi TNT2 után ez is megteszi, nem vagyok egy hcgamer. )
A deszkát a sowahnál lehet venni harmincegynéhányezer plusz áfáért, de mivel a párom gyakran jár NY-ban, megkértem, nézze meg ott is az árát. No, ott egy tízessel olcsóbb lenne, de az eladó azt mondta, hogy nem javasolja, mert már vagy négyet-ötöt visszahoztak. Javasolta helyette az ASUS A7N8X-VM lapot, ami szintén megfelelne a kívánalmaimnak (szinte dettó ugyanazt tudja). Az ára ennek is hasonló. Utóbbi azonban csak 3 PCI foglalat és miniATX formátum.
Újabb hasonlót találtam: EPOX EP-8RGA+. Ugyanazt tudja, mint az aopen.
Fő kérdés, hogy megkockáztassam-e, hogy NY-ból mondjuk 10ezerrel olcsóbban hozok deszkát (fentiek bármelyikét), de a jótállás/garancia...stb intézése már nehézkesebb.
Üdv Doki -
Fátum Doki
csendes tag
válasz
Cpt. Zsöci #1 üzenetére
Aopen lapokat a Sowah KFT forgalmaz www.sowah.hu. Én is töprengtem az AOPEN AK79G MAX deszkáján, de rossz tapasztalatok miatt lebeszélt az eladó. (nem a Sowahnál...) Mivel mindenképp integrált VGA deszka kell, helyette az ASUS A7N8X-VM lapot javasolták. Árban kb. hasonló, de sokat egyikről sem tudok. Ha te igen, úgy örülnék neki. Üdv, Doc.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest