- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Fergeteges ez a program!!!
A WIN11 frissítés + VPN + Vírusírtó tűzfallal úgy összeakadtak, hogy ellszállt a net, sehogyan sem bírtam visszahozni!
Jön a rendszervisszaállítás! Már kb. 13 óra óta molyol, 'szédületes' sebességgel!!!
Nem értem!!! Boot alatt megy, semmi más nem terhelheti...
Forrás: USB 3.2 SSD Stick
Cél: SATA SSDVan ennek a fo-nak valami alternatívája???
Előre is köszönöm! -
-
Sejtettem, hogy ilyesmi választ kapsz.
Az, amit javasolnak, az az, hogy amikor létrehozod a boot-os eszközt, akkor alapban automatikusan letöltené a szükséges komponenseket (ADK/ADDON) a WinPE ISO létrehozásához. Ez azonban néha nagyon lassú (AOMEI szerint) ezért lehetőséget biztosít arra, hogy a gyári oldalról letöltsd és kitömörítsd az AOMEI telepítési mappájába...Rufus-l lehet nem jó opciót választottál, van az GPT->UEFI Only, meg van a MBR->BIOS+UEFI.
Nem tudom, melyik üzemmódot választottad, de a 2.-l kezd.Aztán meg van a Ventoy, ami újraformázza a pendrive-t, azt követően csak rá kell másolni az ISO-t (nem kell kicsomagolni az ISO tartalmát, csak simán rámásolni) és erről megpróbálkozni boot-olni.
Ha lehetséges, akkor Linux-os indítómédiát is létrehozhatsz, hátha az meg csont nélkül indul...
-
"Még annyit, hogy az SSD a Crystal szerint 100%-os, Win11 feltelepül, hasít is, ahogy egy friss win-nek illik."
Akkor vélhetően nem a géppel/SSD-l van gond..."Mind a hármat többször próbáltam, de mielőtt indulna a progi a boot egyszerüen lefagy!!!"
Mármint az AOMEI-vel létrehozott boot-os pendrive-ról sem indul az AOMEI Pro?
WinPE ISO-t hoztál létre vagy Linux-osat? (WinPE-t kellene és mindenképp boot-os eszközről indítani)
Ha esetleg szükséged lenne AOMEI Pro 7.3.5 ISO-ra meg tudom osztani az enyémet (promóból van a Backupper, annó Linux- és WInPE ISO-t legyártottam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Milyen légkondit a lakásba?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest