- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
radi8tor #114 üzenetére
Majdnem jó, már csak a platformot bővíteni. Ugyanis sem az Android, hát még az IOS sem éppen megbízható rendszerekhez tartoznak.
Hogy mi lenne jó mobilra? FirefoxOS! Bár még a CM-val is kiegyeznék, ha le lehetne tölteni .apk verzióban. Ha már play store kell az nem jó.
Az viszont örvendetes hogy elérhető linuxra. IOS-re meg windózra nem tudom miért jött ki ha ezek prism tagok.
-
F34R
nagyúr
válasz
radi8tor #105 üzenetére
4chanrol van
hamar ez a topik a mailoo es a roundcube tolem szarmazik (vagyis OK100 altal ismertem meg) , utobbinak kb elsok kozott vagyok a tagja es a sok hibakkal, kimaradassal az elsok kozt talalkoztam, azota volt provider csere nagyobb fejlesztesek.
teljesen rendbe van ownclouddal kiegeszitve nagyon impozans, mielott meg valakiben felmerulne a tarhely is titkositott igy elviegben csak a szolgaltato tud amit akar.azota van a protonmail.ch is igazabol itt ott bukott meg a helyzet hogy csak bongeszon keresztul mukodik, se egy app se semmi nincs ra. ergo ha a kulcsot torlod a html cache-bol akkor be sem tudsz lepni.
Masik a lavaboom, nekem a kulcsgeneralasnal megadta magat es azota sem enged regisztralni.Android, egy darabig google accountal hasznaltam mert az apk.t mashonnan nem tudtam megszerezni konnyen, hamar elmult a varazs. majd jott a paranoid android , gapps nelkul es fdroid + developer oldalrol apk beszerzese. Rajottem nekem tobbet androidos telefon biztos nem kell.
-
Cheesy
őstag
/installing Facial Recognition algorythm v2.0
Snoop-yNem tolom én annyira durván, ahhoz, hogy tanúsítványok hatékonyak legyenek, olyannak kellene írnom aki tudja mi az. Egy ilyen barátom vagy ismerősöm sincs
Elinnél bérlek jelenleg egy tárat, évi 5,5k és van tárhelyem, domainom (mondjuk ez 2 évre) és emailem is. A "hivatalos" levelezésemet oldom meg így. Tulajdonképp egy állandó vCardnak akarom használni a webes felületet, a mail szolgáltatást már közel egy éve élvezem. Igaz, kb. 5 perc mire a mailt jelzi a Blekim, mert nem támogatja a push-t, de nem zavar. -
törölt tag
Így van. Egészen addig, amíg nem telepíted a Gapps -t. Ha telepíted, akkor pont ugyanott vagy. Ha nem, akkor meg használhatóságban tartasz ugyanott, mint ha full wipe -os romolás után nem adsz meg fiókot. Ja, még vmi. Adatbiztonsági szempontból kínai teló meg alapból felejtős.
-
FіkuszKukіsz
őstag
még ha be is vagy jelentkezve egy kattintás és kikapcsolhatod az összes megfigyelést, még a windows phone és egyéb MS platformot is :
A Microsoft személyre szabott hirdetéseire vonatkozó beállítások
A guglinál a leiratkozás csak az adott böngészőre vonatkozik más rendszer pl. android esetén nem jut érvényre ez. Androidnál külön kell a telóban leíratkozni a személyre szabott hirdetésekről.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Miért kellene nekem linkelgetni bármit is?
Bing = M$. Csekkold mondjuk az ITCafés híreket, adatvédelem, snowden meg ilyesmi. De tessék: [link]M$ és kugli akár kezet is foghatnának.. Aztán lehet már megtették.
A linkelt hírben szeretném felhívni a figyelmet, hogy mire nem fogják felhasználni az adataid, és mikortól, ja és ugye a skype pl ott sincs.
De már az is elég tré, hogy ezt ki kellett jelenteniük. Ja meg ezután most már biztos 100millió%-os biztonságban érezhetjük az adatainkat a M$-nál. Aha
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged