Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cray Tyler
senior tag
Toltuk asszonnyal egy laza 12 órát. Én sem tudok mást mondani, mint amit redditen leírtak ezerszer.
Ez egy kurva jó játék. Ha épp működik, és nem tölt, vagy fagy széjjel, vagy nem laggol.
Kurvajó a gameplay, jók az ability-k, jók a hangok (!), minden nagyon fasza.
De a játékidőm felét loading screenen töltöm (értitek, hogy töltőképernyőn TÖLTÖM az időmet ehhehehe, najó mindegy
).
Ha megmaradnak a hosszú loading screenek, meg az infinite loading sreenek, az teljesen megölheti a játékot. Remélem ennek súlyát a BW is felfogta.További bugok, vagy egyszerűen csak szar megoldások:
Víz alatti irányítás. Egy fos. Ugye a stronghold alatt van 2 ilyen rész is. Tegye fel a kezét, aki nem anyázott ott, elsőre, de még másodikra is.
Eltűnő csapattársak. Az ability-jeik effektjeit látom, őket nem.
Küldetések vége. A nagy nehezen végigvárt (loading screenek) mission végén 0 XP, a gép szerint lvl 0 vagyok, és nem unlockolódik semmi.
Bugos ability-k. Főleg gránát és a storm azon dolgai, amit nyomvatartással lehet célozni majd elengedni (pl. nem oda teszi a falat, ahol elengedtem). Csapattárs hitboxa simán belóg ezekbe, ha rosszkor ugrik elém, akkor magunkra csapom a villámot. Bajunk nem lesz, csak kellett volna máshol az a sebzés.
És mondtam már, hogy sokszor tölt idegesítően sokáig a játék?
Mindettől eltekintve én várom, és tolni fogom február 15-től, mert nekem nagyon tetszik. De ez nem VIP demo, ez valami korai béta. Tudom, 6 hetes builddel megyünk. De most már nagyon kevés az idő, és egy 6 hetes buildhez képest is rengeteg a bug. Az alfa jobb volt, komolyan mondom.
Ha az open demo is ilyen lesz, annak már szabad szemmel is látható negatív hatása lesz az eladásokra. Én nagyon szurkolok a BW-nek, de ez így sokaknak nem lesz elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- SzoftverPremium.hu
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).