- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droughert
tag
válasz
turistakolbi
üzenetére
Jövő héten kiadják, sok jó dolog van benne, nekem csak annyi lenne a lényeg, hogy tegyék rendbe a loot-rendszert is, mert ps4-en rohadtul bugos. Olvasom, hogy valaki kimaxolta a karakterét, meg már a sokadikat, én meg nem lépek egyről a kettőre, 700körül megállt a tudomány. Minden nap játszom vele, mert nagyon bejön még ebben a hiányos formában is, de ha GM2-őn minden játékmódot próbálva egy hétig nem esik legendary (igazából MW-sem) akkor ott baj van. Amit észrevettem, hogy a keddi szerverkarbantartás után esik a loot (múlt héten, és ezen a héten is így volt) aztán még aznap mintha elzárták volna, onnantól egy hétig semmi, szinte csak a kötelező MW. Olyan mintha ha ez is beregadna mint az eventek freeplayben, este azt is elig tudtam csinálni, mert hibába repkedek az eventes útvonalon, semmi nem aktiválódik sehol (olyan is volt, hogy egész nap ugyan az az egy event ment midnenhol).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest