- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
Basic accessel a preload nem ment nekem, ezért is uppoltam premiumra, de aztán olvastam valahol hogy megy az 15 után - bár akkor már nem preload nyilván - csak addolni kell a játékot a könyvtárhoz (ezt lehet, hogy kliensből nem lehet csak böngészőből).
Végigtoltam a tombokat követő kis sztori részt, erre azt mondom hogy király volt, örülök hogy soloztam. Ehhez annyit, hogy - ne nyisd le ha nem játszottad -
Owen you son of a biach 
Amit hátránynak rovok fel, hogy úgy kellett kierőszakolni a játékból ez a sztori contentet, legalábbis úgy érzem mivel előtte minden mellék küldit megcsináltam, mindig mindenkivel beszéltem. Szvsz így majd 20 órára vetítve, keveske, de mostmár kíváncsi vagyok mennyi lesz még az az annyi. Remélem így lvl20-tól vannak izgisebb dropok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest