Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
válasz
mutyuru
üzenetére
Bocs a kesei valaszert, de csak most ertem vissza a legutobbi hajos utrol es van ujra netem!
Koszi mindenkinek a jatek javaslatot! Offline modot kiprobalom mindegyik eseten.
Hogy a kerdesekre is valaszoljak: ket utam lesz az oceanon at Europabol es vissza... sok latnivalo nem lesz az uton. Hajon lesznek programok, de nem 24 oraban.
Norvegiat en is javaslom, foleg a fjordokat. Augusztusba jottem vissza onnan! Fotokamerat erdemes vinni.
-
mutyuru
aktív tag
Sziasztok!
Egy hosszabb hajout elott allok, ahol nem lesz netem es erdeklodnek androidon futtathato jatek utan, ami nem kivan online kapcsolatot vagyis feszt offline modban jatszhato. Mufajt tekintve rpg. kaland, nyomozos, rejtvenymegoldos...
Alap jatekok, mint tetris, mahjong es egyeb kartyajatekok megvannak.
Koszonom elore is!Udv,
M -
mutyuru
aktív tag
Sziasztok!
Androidra keresek valamilyen Heroes of Might and Magic-t vagy hasonlo jatekot. Tudnatok ajanlani a lentiek alapjan valamit?
Cel:
Nem a pay to win, hanem a play for fun!
Sajnos az osszes altalam storebol letoltott ilyen jatek engedi, hogy jatsz, de nezz meg naponta 50 reklamot, hogy nyersit, egyseget kapj a fejlodeshez es harchoz. Vagy vegyek sok HUF-t kulonbozo csomagokat.
JA es olyan sem erdekel, ha a varost a csillagos egig kell fejleszteni, ugye ez a PC-s Heroesba sincsen. Koszonom a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest