- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Melack #17760 üzenetére
Azért valljuk be, ez egy elég szűk réteg. És nem általánosítottam. Pontosan tudom, hogy az ifon felhasználók közt is vannak normális emberek, akik nem facebookozni veszik.
Pont hogy legiaap általánosít. Igen, én többek közt a warez miatt vettem droudot, de ez van ifonra is, úgy tudom...
Figyelj, a samsungot(direkt írom jól a nevét, mert lassan jön valami fehér, lehet
(nem általam
)) is kbaccott sokan veszik, mert menő. Konkrétan egyik osztálytársam s6-al olyan büszke, hogy "nekem tuti jobb a távirányítóm infraja, mint a tied. Ez s6!" kérdezem miért, támassza már alá", hat mert s6!"
Mondom jól van, te olyan hülye vagy, mint a telefonod...Akkora trágya csúcsmodellt meg életemben nem láttam. Az lg 3-al ezelőttije korberohogi....
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Melack #17760 üzenetére
Nem általánosított.
Inkább az a szemellenzős hozzá állás ha nem látjuk be, hogy egy vastag réteg tényleg azért veszi. Nem azt mondta, hogy mindenki de igen is egy vastag réteg. A 6S kiadása óta egy ember nem jött be hozzánk a telekomba aki nem azért venné mert hű de menő.Szerk.: egyébként már az Android TalkBack is jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- PlayStation 5
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest