- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zombinyul
addikt
válasz
mentic18 #51546 üzenetére
No, erről én hosszasan tudnék mesélni... Havi 70-80-at ott hagyok náluk legalább, mégis undotító módon lehúznak ahol lehet, semmi kedvezményt nem kapok, túlszámláznak rendszeresen, és a szolgáltatásuk is hagy kívánnivalót maga után.
A főnököm ugyanígy járt, ment a vodához, pàrom rendszeresen beleszalad ugyanezekbe, nagyanyám befizetése is eltűnt a semmibe. Plusz mentünk párhete panaszt felvetetni, alig 3-man (!!!) àlltak sorba ugyanezért (eltűnt befizetés etc.).
Elhiszem, hogy kell az ünnepek előtt a cash a plusz juttatásokra, de hogy ennyire telibeszart ügyfél vagyok 4 év, havi 70-80 ezres befizetésekkel, az több mint felháborító. -
-
nrg_52
addikt
válasz
mentic18 #51432 üzenetére
Biztos velem van a baj, de az uj trilogia szamomra a letoltesbe, megnezesbe fektetett idot sem erte meg, nemhogy egy mozijegy arat. Es sajnos az utobbi par ev filmjeivel ugyanez a helyzet, ritka az a film ami tudja utni nalam a szintet, ugyhogy nekem jo az igenytelen mozis is. 😃
-
válasz
Időhiány miatt nem szoktam fimet nézni, de többnyire egyetértek.
Mondjuk én képregényeket szoktam letölteni, ott viszont úgy vagyok, hogy amelyik manga megtetszett, azt meg is veszem, amikor kimegyek Japánba.
(Igaz, így is pofátlanság azok felé a mangarajzolók felé, akiknek elolvastam a képregényeit, de nem tetszett, és nem veszem meg... De sajnos Magyarországon nincs lehetőségem használt manga boltba menni, hogy belekukkantsak az összes polcon lévő kötetbe...)
-
no more
veterán
válasz
Szerintem meg mindenki döntse el, hogy hogyan nézi és kész.
Én is moziban nézem majd, természetesen, én imádom az SW Galaxist amúgy is (nagybetűvel a Galaxy
). De azt is megértem, aki lesz*rja a minőséget, csak szeretné látni... Egyébként, egy mozi simán 5 rugó, ha csak ketten mentek pl. Ugye 2 darab 3D jegy + valami popcorn, kóla, máris 5 felett vagy. Erre nem mindenkinek van pénze... És, ha belegondolsz 1.5-2 óra alatt eltűnik az 5 rongy. Sokan ennyit keresnek egy nap...
-
no more
veterán
válasz
mentic18 #51388 üzenetére
De nekem jó telefonom van.
#szarasamsung
Más: A hét hozzászólása megszületett az S7E topicban!
-
-
válasz
mentic18 #51271 üzenetére
Jutalékos rendszerben dolgoznak a szolgáltatóknál - meg sok más helyen is -, aminek nyilván ez a következménye, illetve eredménye, aki jobban/jól akar keresni, az mindent bevet annak érdekében, már ha van hozzá gyomra, ellenkező esetben viszont a jövedelme lesz kevesebb...
A felháborító rész az új jogi szabályozásnak köszönhető, mostanában ez van, ha jót akarnak az előfizetőknek a jogalkotók, azzal sokszor alá is vágnak kicsit a rendszernek.
Arról nem is beszélve, amikor maguk a felügyeleti szervek tolják túl, példa a különböző korlátlan opciók megszüntetése, ami pedig az előfizetőknek és a szolgáltatóknak is jó volt, de az EU-n belül néhány országban (köztük leginkább Magyarországon) némileg rosszul értelmezték és magyarázták a vonatkozó jogszabályt és azzal az előfizetői és a szolgáltatói oldal is veszített. -
-
-
w333
félisten
válasz
mentic18 #50665 üzenetére
Az S7E -t ha feleségem nem dönt úgy hogy elhagy (valakiért) akkor megmaradt volna, mert az az ő nevén volt így féltem hogy oké fizetem a törlesztőrészletet de mi van akkor ha ő nem fizeti ki a számláját ? letiltják a telefont és amit fizettem törlesztőt azt lehúzhatom a WC -n !
Így tőlem megkapta ingyen az S7E -t és mondtam neki fizesse, aztán az én előfizumra kellett valami telefon az S8 pont akkor jelent meg így kapóra jött !
Szóval csak emiatt az S8, havi részletben olcsóbb mint az S7E volt
Szerk.
Az új csávója pedig rábeszélte hogy adják el a telefont S7E ... akkor olyan 120k -ért elehetett volna adni, ezek a vadb@rmok meg elcserélték egy olyan Lenovo laptopra ami 50k -t ér, se garancia se semmi, kérdeztem hogy miért vagytok ilyen birkák ? eladták volna 120k -ért amiből megveszik a laptopot 50k -ért és marad a zsebükben 70 pénz, de jobb ez így biztos ... ők tudják !
-
-
w333
félisten
válasz
mentic18 #50469 üzenetére
Köszi a tippet ... eddig nem engedte a kuponkódot, de most megrendeltem a Huawei állványt, régóta keresek ilyet szóval nagyon jó lesz ennyi pénzért !
Tegnap megjött az okosóra Huawei Band B0 nagyon szuper mindenről ad értesítést, hívás, facebook, sms, messenger, stb. és a Sony 10RC Hi-RES fejhallgató ami hatalmasat szól
Illetve a JBL Clip 2 ami szintén jól szól és sokáig bírja az üzemidő !
-
mentic18
aktív tag
válasz
mentic18 #50468 üzenetére
Aha... azt hiszem, amíg nem tudom eladni a memóriakártyákat, addig nem költekezek.
(nem mintha olyan brutális áron lenne, de nincs pénz a számlán)
Az lg bluetooth-os fülhallgatót megint lehet kapni. Kb jobb mint a samsung level u, amit ugye már nem lehet kapni.
Huawei tripod selfie is landol nálam kedden. -
Quqesz
nagyúr
-
akooos
veterán
válasz
mentic18 #49913 üzenetére
Na vajon ez hogy a búbánatba sikerült így
sorry, csak hosszan rányomtam a linkre és kijelölés, ide meg beillesztés. Úgy látszik az ifjú sárkánylánynak igaza van és #szaranotnyoc
Jól megy amúgy, hogy 12 evésen melózol és 14 nap szabadságot veszel ki közben. Eszem megáll ezeken a mai gyerekeken
-
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #49791 üzenetére
Epp ez az hogy most gyakorlatolag a telekom es telenor is 0ft kezdovel adja.
Hello data start, 0ft kezdo reszlet.
U11ert 90k-t fizettem igy
MM 0% thm-el adja 20 honapra.
1-3k difi, barmelyiket valasztom a jelenlegi helyzethez kepest.
Kari utan csokken azbara, de nem biztos hogy 0ft-ert kihozom. Es azt is figyelembe kell vennem, hogy a mostani 2nek a reszletet fullra ki kell fizessem.Szal sok erv szol a Mate mellett bizony
-
w333
félisten
-
-
válasz
mentic18 #49631 üzenetére
Fejjel megy a falnak, majd szidja a Samut, néha nem...
Érdemes megszokni valamilyen módon, ha nem akarsz agyfalloszt kapni
Egyébként meg ott van a saját topikja, elvileg azért jött létre, hogy ott kibontakozhasson.
(Egyébként én szeretem Aryon telefonos helyzetjelentéseit.) -
mark!
őstag
válasz
mentic18 #49235 üzenetére
jelenleg egy 2012-es asus notit nyúzok, megfelel ez, yt 1080p-ben mindent visz, viszont 7-8lap mindig meg van nyitva, azmellett ts és discord fut mindig, meg +1-2 alkalmazás, és igaz van benne 8gb ram ( abból 2gb kb mindig szabad), viszont ahogy elindítok valamit, proci egyből 100%-on fut, ami nemjó, mert rohadtul melegszik, ezért ölemben már nem is tudom tartani, csak a takarón, de ott meg félek hogy kifüstöl.
nem az y50 a fos, hanem ár/érték arányban az én felhasználásomra fos.
-
Quqesz
nagyúr
-
rootkiller
őstag
válasz
mentic18 #48979 üzenetére
anyóóóós, de csak 1 útra
Lepucoltam a teniszcipőm a héten, mert Eisenstadtban játszottam az új Halle-ban szőnyeges pályán, szép tiszta lett, most mehetek megint salakra összekoszolni. Ráadásul a sátras salak a belső körülmények között valahogy más és sokkal intenzívebben koszolja a zoknit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged