- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Iden biztos nem tervezek valtani, nem tagadom, az a kep amit W333 betett par napja utos.
De sztem a Mate marad, mar csak a Note reszlete miatt is, meg a Mate mar erosen lecsokkent ertekben.
Par napja lett volna lehetosegem U11+ra valtani, de nem eltem vele.En mar letoltottem az egesz sorozatot hogy ujranezzem
Ja es 28.atol indul a szinkronos valtozata is, csak nemtom melyik csatornan -
-
-
Aryon87
félisten
Az biztos. Jelenleg a gep a taskaban a hatizsakban + az allvany van meg ramakasztva, es epphogy nem esek hanyatt. Pedig csak 2-2.5kg az egesz. Mar elfelejtettem milyen nehez az iskolataska, ez annak a fele sulyt adja 🤣🤣
Kell az osszehasonlitas, ma meg is valositom, mar uton vagyok a helyszinre
-
-
-
IMEI alapján van blokkokra osztva a frissítés, ezért minimális eltérés azonos készülékeknél is lehet, de komolyabb intervallumú csak akkor, ha szolgáltatón is át kell mennie a frissítésnek, ezért is írták a listához feltételnek, hogy ne csak szolgáltatóknál legyen megvásárolható, mert függetlenül adhatja a szolgáltató is, de attól még érvényes rá a dupla ellenőrzési és átfutási metódus.
nrg_52: A Huawei telefonoknál sem kell/muszáj gyári visszaállítás a FF vagy FH frissítés után.
-
Quqesz
nagyúr
Nálam H8 jan1, S8+ nov1.... persze ha oreo lesz fent, akkor már átbillen a mérleg, csak még ota nem jött meg(H8 állapot is ota)
Kali
Én sem értem, lehet vmi a háttérben, de nem hinném, hogy a samsung ne lenne alkalmas.....(a kínost a goglira értettem)Leslien
Remélem hamar orvosolják, de gáz, hogy így kiküldték -
mentic18
aktív tag
A másik kérdés, hogy ki használ még snapchat-et?
Én már az fb-t se használom, minden ilyet kitöröltem a levesbe mert csak merít.
by the way a twitter is meg az insta is.
Megint rootolom a telefonomat s azt összes alkalmazást letörlöm és akkor ugyanolyan üzemidővel fogok rendelkezni mint Doki Asus telefonja -
törölt tag
Az a poén, hogy van egy komolyabb, és egy olcsóbb BT fejhallgatóm is, de mégis a drótos AKG-t szeretem használni, azt még egyik BT-s sem közelítette meg. Illetve a 950XB vezetékesen, nem Bluetooth-ról. Így is komoly igénybevételt kap a USB csatlakozó, ha tölőre kerül, hátha még egy átalakítón keresztül nyúzva lenne.
Csak gondolj bele.... A töltés az esetek 100%-ban az asztalon történik, ahol nincs mozgatva a telefon. A zenehallgatás pedig vagy úton, vagy valahol székben, repülőn stb. történik, ahol nagyon sok esetben a zsebben van a telefon. A Jack is épp elég terhelést kell, hogy elviseljen, de az bírja, mivel elég masszív. De egy type-C minden, csak nem masszív. Ahogy az iPhone-ok jó részén, akik átalakítóval használják, azok is panaszkodnak, hogy nagyon gyorsan kikopik a csatlakozó. Elég egy szerencsétlen mozdulat, és máris kitört az USB a helyéről. A jack, főleg, ha pipa alak simán elfordul, és köszöni jól van.
A jack elhagyása az ismeretlen vizekre való hajózás (ééérted, Jack Sparrow ismeretlen vizeken....) -
-
-
-
-
-
Oh elnézést
Előre szólok, ne várj egy csodamasinát, arra elég, hogy otthon ellegyek egy darabig.Xeon W3520
8GB RAM
Nvidia Quadro K600 1GB vRAM
150GB SSD
Stb.Igazából semmi extra (tudom jól), de egy ötvenest megér, hogy édesapám céges számlájára tudom írni, és majd fél év múlva édesanyám haldokló 12 éves műanyag laptopját fogja váltani.
Ja, és van 1 év gari
-
-
-
-
mentic18
aktív tag
Viszont jobban meríti a 3g az akksit mint a 4g. Nekem szokott szarakodni a telenor de mint anno mondtam a voda is tetvarek volt. Volt egy munkáltató akit ezért buktam el.
No more: az nagyon jól jár a fullos előfizuval mert kifizet az illető derék 10-20 ezer forintot havidíjként havonta és még a telo részlete is vanazt nagyon csipázom.
-
-
Quqesz
nagyúr
-
vodrosjozsi
addikt
Na az ilyenek miatt nem éri meg iphone-t venni.. nagyon durva mennyire nem bírja.
Egyébként azért szoktuk nézni mert nem mindegy mennyit bír napközben. Ha elmegyek dolgozni és zenét hallgatok akkor ne egy órát bírjon, vagy ha reggel a buszon jászom/olvasok/netezek akkor ne merüljön le 30 perc alatt. 4 óra sot 1 napra tökéletes, ebbe kb minden benne van. 2 óra azért cumi mert fél nap alatt lemerül, és nem mindenki dolgozik dohányboltba vagy nem tanul mint te aki fel tudja tenni tölteni. Oké, van külső akksi de ne kelljen már egy tűzforró akkut tennem a farzsebembe és akkor abból kilóg egy usbtélen is eleg hülyén néz ki de nyáron elég kellemetlen. Aryon telójával valami nem oké, lazán hozza másnak a 7 órát
-
vodrosjozsi
addikt
X-men - A kívűlállók
X-men 2.
X-men - Az ellenállás vége
X-men kezdetek: Farkas
X-men: Az elsők
Farkas
X-men: Az eljövendő múlt napjai
X-men: Apokalipszis
Deadpool
Logan
Ezt nem hiszem, hogy 2x meg tudod nézni, az idő se engedi meg hát ezeket kibírni 2x hááát.. van amiből 1x is elég
Nem tudom, hogy te láttad a Deadpool-t de az annyira nem vonza az x-men karaktereket viszont abban a világban játszódik szóval ez is beletartozik.
Ja, egy 10 részes sorozatot is megnézhetnél.
Legion. Ez is oda tartozik bár ezt a műfajt azért bírni kell, hogy végig tudd nézni. -
Blackmirror
őstag
Én britisamerikántobakót kérek.
Tényleg kiváncsi vagyok rá hogy tudnak egy dohanyboltbsn is hülyék lenniHat ezen meg röhög az ember egyet és kész.
Ez nem durva. Kereskedelemben ennél sokkal nagyobb elme betegségek vannak hidd el.
Főleg egy műszaki cikkekkel foglalkozó helyen, de ruhaboltok is viccesek -
nrg_52
addikt
Matek 11. evad?
kali: lehet, de en kisgyerek vagyok hozza, hogy megertsem. Oke, hogy van ez az atiranyitasos bohockodas ds-nel, de az azert nem ugyanaz. Mondanam, hogy fillerb@szas, de gondolom azert olyan rettenetesen sokkal nem kerul tobbe az a megoldas, deplane, hogy mas funkciokat meg viszont beletesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Robogó, kismotor
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest