-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Hát van ilyen, sokan részleges amnéziában szenvednek vagy nem is tudom hogy definiáljam
Ugyanezek ugyanígy előadnak más hülyeséget is, de Apple felhasznalokent megszoktam már ezeket a trollokat
Majd lesz olyan is aki köpködi a noccsot aztán végül neki is olyan lesz az új teloja de akkor már jó lesz az. -
-
-
Aryon87
félisten
Megszokasbol vagyok ott. Igen, az utobbi idoben mar nagyon rossz szinvonal lett ott. Lassan egymas meretenek meregetese megy ott.. azert irtam a multkor hogy sokan mar inkabb nem is raknak fel kepet, mert ugyis az lesz ami..
En felteszem, hogy aki legalabb kivancsi a Mate kepeire lassa. U11 es H9 tulaj is ez alapjan lett nehany, mert csak en tettem fel kepeket veluk, es hozzam fordultak megkoszonni. Nekem mar ez szamit, ezert (is) bagyok hajlando 600milliomodszorra is futni ugyanazt a kort. 1-2 kivetelvel az osszes telefonnal megcsinaltam ugyarrol a helyszinrol a kepet. -
Quqesz
nagyúr
Érdekes lett ez a teszt. Ez alapján az s9+ f1,5-ös rekesze nem remekelt, főleg low lightban(elektromos doboz, itt s8 a tuti). Ami feltünt, hogy az S8 volt a legmelegebb színekkel dolgozó és talán a legpuhább is. Low lightban meg a legjobb. M10pro lett a győztes?(hang nélkük láttam) Amúgy a túlélesítést a mate nyerte. IX olyan jó, de vannak jobbak is.....olcsóbban.
Ezt a csajt én is "megfotóznám" 😀😁 -
mark!
őstag
független p10lite, telekomos kártyával. topikban is, de úgy az egész interneten mindenhol panaszkodnak hogy valakinek jönnek a frissítések, valakinek nem. huaweinél azt mondják, hogy imeitől/szolgáltatótól függ, de én már nem hiszek senkinek.
rég megcsináltam volna manuálisan, csak ahhoz factory reset kell de lusta vagyok lementeni 3000+képet és a többi adatot.
azt csiripelik a madarak hogy lassan jön az oreó is (május környéke lesz szerintem, vagy még később), addig várok maximum, utánna frissítek kézzel. -
gerner1
nagyúr
Az S8 előttieknél nem lehetett akármelyikre váltani, mert azoknál például egy multi-CSC -s ROM esetében az abban lévő default CSC -re áll be mind. De az igaz, hogy azoknál, single-CSC esetén arra vált át, ami annak a CSC kódja.
Szerintem az új rendszer, ami az S8 -nál is van, az szimpatikusabb.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem 3d nem jött be(még moziban sem), de ez egyéni prefi. Házimoziban se pana, se sony, se lg, se samu. Viszont van egy Cambridge Audió. Az legalább tudja, ami rá van írva(6x80W, de 610W-os a táp!)
Tv-ben meg kinek mi tetszik. Jó a samu is, de nekem 5 márka van itthon, ebből a Blaupunkt kicsit gyengébb ha nem fullhd az adás(de olcsó volt).Én dvd lejátszóval szívtam. Samu volt jobbik fajta(530-as), de 3 év után az olvasó fej kakukk lett. Rákérdeztem, ez ennyit tud jött a válasz. Most van 2 Philips, ami szoftveresen nem tökéletes, de a mechanikája kíváló és csendes+az olvasó is(samu dvd mint a húsdaráló, olyan hangú volt, meg a minihifi is). Viszont van egy 7 éves Philips bluray lejátszóm, aminek szintén a szoftver a gyengéje, viszont csendes a mai napig és szépen lejátszik mindent.
-
vodrosjozsi
addikt
És mit érek vele ha nincs QHD felbontás, nem vízálló, 1 év után nincs támogatás rá és még piszok drága is? Ezt már megkapom 80ért vagyis megkapnám ha nem lenne s7-em.
Ez nálam egy pillanatnyi elmezavar volt, kérem tőletek, hogy ha ilyen lenne beszéljetek le az apple cuccokról. -
w333
félisten
-
w333
félisten
Na oké 2 kamera ... de ugyan azt tudja mint az S8 egy kamerával !
Katt jobb oldalt felül ... "Üzleti Ügyfeleknek" = Note 8
Az összes csúcs telefon tavasszal jön, és ősszel a nagyobb üzleti kategóriás telefonok ... különben miért nem ősszel jelennek meg a legújabb hardverek ?
Ugyan azt a Soc -t kapja kb. mindegyik amit tavasszal a csúcsok megkaptak !
Csak 1 cég van ami ősszel adja ki a csúcstelefonjait az az Apple !
Más gyártóknál változó, de Samunál így megy ... tavasz = csúcs, ősz = csúcs üzleti
-
w333
félisten
Szerintem pedig az S verzió a nagyközönségé ... 2X annyi van mint Note !
Nem az "S" a csúcs, a nagyobb újításokat és fejlesztéseket mindig a Note kapta
Idén milyen újításokat kapott vagy tavaly ? S széria kapja mindig az újdonságokat és utána a Note kb. ugyan azt kapja csak hozzácsapnak egy S Pen -t
-
Aryon87
félisten
Egyetértek. Nálam nehézkesen bírja ki mostanság a nap végét, de közrejátszik az is, hogy melóhelyen felére esik a térerő, ami jócskán beleharap az akksiba. 1 óra alatt simán 15%-ot is merül úgy hogy hozzá se nyúlok..
Konnektor van, szal nem kell aggódnom a helyzeten, de ezt már úgyis megszoktam a G4 óta -
Helltak
őstag
-
Quqesz
nagyúr
Akitől vettem, oda is vihetem(samu szervíz is ők). De adott garijegyet+írtunk adás- vételit is. Kaptam olyan garijegyet is, hogy továbbértékesíthetném mint kisker.....
De mondta az eladó, hogy ha baj van vigyem hozzájuk, ők intézik(amúgy dell és hp márkadzervíz is a cég és ajánlott, nekem winyót cseréltek gariban laptopban, mert lehalt és minden adat megvolt) -
Quqesz
nagyúr
Már megvan a regisztráció, vissza is igazolta a samu a 2 évet.
Köszi srácok! Izgatott vagyok, tok már van, fólia kell még. Bekapcsoltam és nincs pinkesedés. A CHL hungary az eladó(hivatalos disztribútor), garipapírral kaptam.
Doki
A lelkem samuenyészet, de a szívem.....mindenhova húz.146e lett volna a Honor view 10, de ezt a 15e-ret megérte plusszban.
-
-
no more
veterán
Igazából az egyetlen előnyét elmondta a többiekhez képest: üzemidő. Ezen kívül semmi extrát nem nyújt a M10P, külön vicces, hogy nincs rajta Jack, és nem tud vezeték nélküli töltést. De kékben állat a hátlapja!
(#54552) Quqesz: Ő mindig az aktuális Nexust, Pixelt használja, ahhoz hasonlítva mindegyik Androidos telefon gyengus, főleg kamerában, ennyi.
De mondja is a videóban, hogy tudja, hogy a Pixel 2 kamerája mérföldekre van a többitől, de valamihez csak kell hasonlítani.
-
Aryon87
félisten
Jah
sorry lefaradtam mar meloban, es meg 1 ora van hatra.. es jonnek a gadzsik árány márboróé...
Egyelore meg kivarok a dologgal, elobb meg latni szeretnem a V30-at + kameratesztek nyaron iden ismetelve a M10P, V30 es U11+ telokkal. Utana eldontom mit akarok
no more: siman lecserelem ERRE (V30) ha ugy adodik..
-
Quqesz
nagyúr
Na annyit találtam még a gogli súgóban, hogy így a legegyszerűbb:
"Eszköz eltávolítása
Amikor eltávolítja valamelyik eszközt, akkor az adott eszközt a Google-fiókjából is kijelentkeztetjük. Fiókja biztonságának megőrzése érdekében távolítsa el azokat az eszközöket, amelyek:
elvesztek; vagy amelyeknek már nem Ön a tulajdonosuk;nem Önhöz tartoznak.Lépjen a „Legutóbb használt eszközök” oldalra Saját fiókban. Előfordulhat, hogy ehhez be kell jelentkeznie.Válassza ki az eszközt.Válassza az Eltávolítás lehetőséget.Ez a lehetőség csak telefonok és táblagépek esetében jelenik meg.Ha más eszközöket, például számítógépeket szeretne eltávolítani: Kövesse a fiók biztosítására vonatkozó lépéseket.Erősítse meg döntését."
Ezt tabon v telefonon is meg lehet oldani, nem kell pc......
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged