- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
saelin #12444 üzenetére
Én is f2p vagyok. Vagy megy goldbol vagy sehogy.
Milyen menetet toltam! Az összes spell a kezembe került druidtol kezdesjor.
29/8-on vesztésre álltam és 9/4-nel feladta
Végén nekem volt 9. Neki meg 4.. Mert egy durva lappal 15-re tette a hp-m 8-rol.
Aztán elkezdtek pötyögni a durva lapjaimes nyertem. -
s3nsitivity
addikt
válasz
saelin #12414 üzenetére
Nem voltam bűntetlen.
Személyeskedés miatt már kaptam órákat, napokatMegbeszéltem Kalandorral, hogy én jóhiszemű voltam nem tudtam, hogy nem lehet árulni, sajnálom, nem fordul elő többet.
Vissza engedtek és 2 héttel rá már avatart is kaptamAmúgy egy talált szifont árultam
Egy 5C-t
A földön találtam valamelyik fesztiválon
Elég szar volt szóval el akartam adni, mint advanced aprózó leírtam róla mindent, 2 óra nem kellett és repültem is kérdés nélkül.Dancsó Hát amúgy ez pont igen
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
saelin #11214 üzenetére
Ja, jólvan, megoldod
ördögiszámfelemacska: Így van, az eddigi legjobb ötlet
Jelentem, nem lesz miui, egy darabig még legalábbis. Fagy és lagol, a fejlesztő szerint. frissebb cm12-k nem bootolnak, slim-ből nincs elérhető source, 12.1 felejtős, ugyhogy lefordított még egy cm11-et zárt bl-re
-
norbert1998
nagyúr
válasz
saelin #11088 üzenetére
Ájm ö fákin tájmtrevölör.
Ideges ruszki pingvin:
Egyszer én is csináltam másik fiókot. Okostelefonos topikban nagy segítő voltam, aztán, hogy ne csorbuljjon a tudásomról alkotott kép, csináltam egy másik fiókot egyetlen egy komment, egy kérdés létrehozására. Azóta sem nyúltam ahhoz a fiókhoz. Nem is fogok, nem is akarok.Rajgyerek: Milyen Szatyorra? Szimatszatyor? (nemtom, az se mi. a plüsskutyám neve volt az
)
Rákúr: Kit is
-
Zoja™
őstag
válasz
saelin #10439 üzenetére
Általában nekem minden telefonom karcmentes szokott lenni, erre háklis vagyok.
Csak azok nem, amiket csak úgy kaptam vagy fillérekért hozzájutottam.
Nem volt szívem kidobni őket, de lehet, hogy pár régiséget még gyűjtök hozzájuk.JR: az az s5230 anyámé volt, le lehet szállni róla.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
saelin #10039 üzenetére
Hát tabom nincs. Suliban szoktam még nyomni egy két menetet, de eléggé eszi az aksit. Mellette még az implosiont tolom most, sajnos a harmadik chapter nagyon nehéz hard módban. Ilyen egy támadás és a pajzzsal együtt az összes életed leveszi, meg hasonlók
de jó, mert nagyon pörgős. Ez volt is ajánlva a topikban.
-
Flind
senior tag
válasz
saelin #10007 üzenetére
Óriási a GYK.
Régebben mindig zsigerből kitöröltem a heti account miatti emailjüket, aztán egyszer elolvastam egyet, és rájöttem, hogy jobb mint a 9GAG. Azóta mindig így teszek, ha nevetni akarok, akkora trollok vannak ott.
(#10012) Tomi_Ohl: Értem. Amúgy én is mindig ki akartam próbálni egy Xiaomit, de egyszerűen nincs megfelelő tulajdonságokkal rendelkező telefonjuk a számomra, és úgytűnik egyhamar nem is lesz.
Más: Még mindig #csakatouchpal. Mostanában jöttek hozzá frissítések, azóta észrevettem, hogy a javaslatai rengeteget fejlődtek, az egyetlen dolog, amiben eddig jobb volt a SK. Már ez is hozza azt a szintet, angolul pedig többet is, pedig úgy csak néha szoktam írni, tényleg elképesztő!
Egyszerűen fáj már másik billentyűzetet használnom. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
saelin #10015 üzenetére
Nem is vettem észre, pedig többször is átolvastam.
Xperia Z3 LP billentyűzetet használok, de az ha minden igaz Swiftkey alapú. Úgy látszik, ez ilyen Swiftkey betegség.
Megoldottam:CJ4567 ezek kimaradtak:
- ennyit a "csak7inchfeletthasználhatóazasztalinézet"-ről
- #szarazalcatelmertnincsart (MIUIHU-n van)
-
Tomi_Ohl
veterán
Grat.
(#9940) no more a beállítások appban átrajzolták az ikonokat. Rondák lettek. A Zene se lett szebb, erre már nem merik rásütni a Walkman nevet. Amúgy hasonló az 5.0-hoz.
Justreboot pedig nem is az ICS-s Sony UI volt a legjobb. Inkább a JB-s.
És grat az aláírásodhozFlind tényleg szebb, de a MIUI még szebb.
ДарСтав megjött? Ezek szerint Z-n is elszúrták? FR volt?
-
Tomi_Ohl
veterán
Igen, erre gondoltam, de ez mégis miért nem baj? Muszáj átmenni asztali nézetbe.
Szerk: úgy értettem, hogy az irónia, hogy ez egy direkt fícsör.
Asztali nézeten is van egy bug a témaindító hsz-ben, ott engedélyezve van a spoilerezés. Ezt nem mulasztom el egyszer sem kihasználni.ДарСтав de most miért nem? Lássák már be, hogy ha nem bírják önerőből, külső segítség kell... Vagy ennyire nem érdeklik őket az olvasóik?
-
CJ4567
nagyúr
-
Penguin95
senior tag
-
norbert1998
nagyúr
kkor is helytálló lesz, ne félj
High/Med gépet akartál, ez jelenleg Max/Max gép, persze, pl. egy Metro Last Ligth (nem Redux), nem fog menni maxon, de az állítom semmi egy GPU-son nem megy el.
Én egy ilyennel szemezek, de karácsony előtt nekem biztosan nem lesz belőle semmi.
-
norbert1998
nagyúr
Egy med-high-os géphez bőven elég pénz, használt piacról meg pláne, ennek a fele.
Árakat annyira nem ismerek, csak kategóriákat.
Szerintem annyi pénzből: 290(x);8(+8) gb ram; 4770k; fsp raider 550, esetleg és inkább 650 ;Samsung 840 evo 240 gb; valami 2 teras winyo; háznak, hat, zalman z3-z5 nagyon kóser szerintem; procihutesben annyira nem vagyok jó ;aaz alap laposok meg kisegitenek abban. Megvalami kell? Monitor hangfal billentyű egér? Szg asztal? -
Flind
senior tag
Igen, azt én is észrevettem, hogy eleinte nem olyan jó a szótára SK és Swipe után, de gyorsan tanul, és mivel már kb. egy éve ezt használnom, megszűnt a probléma.
Ami a kedvenc funkcióm benne, és egy másik billentyűzet sem tudja (illetve a Smart és a Fleksy tud hasonlót, de sokkal rosszabb): backspace-t balra húzva kitörli az utolsó szót. De van még sok ilyen lett kényelmi ficsőr, amit megszoktam, és ha mást próbálok, hiányzik.Amúgy én csak egykézzel swipeolok (mármint amikor nem tudom máshogy megfogni a telefont), két kézzel pedig ékezetet nélkül pötyögök folyamatosan, csak a TP javítja ki ékezetesre.
-
Penguin95
senior tag
Az a legjobb, mikor tőled tanulják.
Van egy csaj ismerősöm. A mai napig abban hisz, hogy a kék sajt azért kék, mert darált hupikék törpikék vannak benne. És igen, elmúlt 18 az illető.
Zoooja: Én sem hiszem, hanem tudom.
Tomi_Ohl: Ettől majdnem minden gyorsabb.
Amúgy azóta nem meri megkóstolni. Egyszer még egy banyával is összeveszett a CBA-ban, hogy nehogy ilyet vegyen, mert törpikék vannak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest