- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Illetve Androidnál néha azt érzem hogy "béta tesztelő" vagyok ... minden van ami kell de mégsem működik úgy ahogyan azt kéne !
Pl. Google térkép ... kalibráljam az iránytűt forgassam a levegőben egy 8 -ast rajzoljak, az emberek az utcán biztosan nem néznek hülyének, aztán 10 forgatás után rájövök hogy ez nem fogja magát kalibrálni de legalább hülyét csináltam magamból !
Aztán az arcfelismerés ez is szuper de sötétben nem működik rendesen !
Ujjlenyomat olvasó szépen összetapicskolom a kamerát mikor meg fotózni akarok akkor "tisztítsa meg a lencsét" felirat fogad
Kamera túlélesítés ... Samunál a fejlesztők nem nagyítottak még bele a képekbe ? vagy úgy vannak vele hogy "jóvan az úgy" ?
Google alkalmazás is frissül csak azt nem tudom hogy minek ? jah de hogy sokkal jobban merüljön a telefon ... a fejlesztőket meg úgy tudom elképzelni mint valami trollokat és szakadnak rajtunk a röhögéstől !
Innováció ? mostanában semmi ilyennel nem találkoztam Androidnál !
Sőt ahogy észrevettem hogy egyre csúnyább a rendszer, nem tudom ki az akinek ez tetszik melyik fejlesztő lehet az ? de biztosan ízlésficamban szenved !
Arról nem is beszélve hogy mindenki másol mindenkiről, Apple az Androidtól és az Android az Apple -től, de legalább Apple -nél többnyire minden jól működik !
Most ezzel nem azt mondom hogy az Apple a jobb csak azt hogy nincs tökéletes rendszer és soha nem is lesz a döntés a felhasználókra van bízva, viszont az Apple -nél kicsit összeszedettebbnek látom a frissítéseket, míg Android -nál 1 dolgot javítanak amivel 2 dolgot elrontanak !
Persze lehetne erről vitázni, de sajnos én ezt tapasztalom !
Szerk.
Na de mindegy ... majd kiderül hogy mire váltok, addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán, kíváncsi volnék hogy nektek mi ezzel mi a tapasztalat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Gitáros topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest