- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
válasz
Necronom #250 üzenetére
Remix OS órákig pörög, de nem telepíti fel, Phoenix OS-re meg benyögi, hogy nem lát bootolható dolgot. De már odáig jutott a dolog, hogy Windows sem megy fel, azt sem látja bootolhatónak...
Az egyetlen ami normálisan felmegy az a Linuxmint 18.3, de az meg nem volt jó tapicskolós kijelzőhöz -
Sinu
senior tag
válasz
Necronom #244 üzenetére
Nézegettem Linuxokat, de még soha nem használtam. Manjaro Linux tetszett meg, de még nem sikerült feltenni.
Első probléma az volt, hogy bootoláskor nem ismerte fel, aztán nagy nehezen rájöttem, hogy BIOSban a Secure Boot nem engedi, kikapcsoltam.
Most már felismeri, de valami grub secure jön be, na most ezt olvasgatom, hogy ezzel mit kell kezdeniMég jó, hogy nem sürgős, elbabrálok vele
-
Sinu
senior tag
válasz
Necronom #241 üzenetére
hát, ez sem a legjobb
Itt már van 1 gb tárhely, ha valahogy többet ki tudnék belőle csikarni, akkor még ott van problémának az, hogy a kép nem fordul el, BT nem kapcsolódik, lezáró gomb nem működik, és ezek csak azok amiket az első másfél percben észrevettem.
Sajnos egyik verzió sem az igazi, de egy atom proci nem elég windowshoz... lehet chrome os lesz a vége, de azon meg nincsenek appok... -
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pro Tablet 608 G1 gép, telepítettem rá android-x86_64-7.1-r1.iso-t. Elvileg az egész merevlemezt ennek a rendszernek szenteltem, de valami nagyon nem oké. Összes tárhely: 58,25 GB, ebből 57,77 GB-ot felhasznál a rendszer. Szóval gyakorlatilag semmi nem maradt szabadon.
Mit csinálhatok rosszul? Próbáltam másik rendszert is feltenni, ott is ugyanez volt, szóval valamit tuti én rontok el.
Egyébként milyen rendszert tudtok ajánlani?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest