- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Egész olcsó lett az év első kagylótelefonja
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
A launcher beállításokat nézted(ha gyárit használsz)? Talán még a navigációs beállításoknál a gombvezérlés, vagy húzás. Ezt ha olyan helyen hosszan tapizol ahol nincs semmi akkor előjön a beállítása. Vagy még az lehet, hogy valamelyik alkalmazásnak engedélyezted az azonnali elérés widgetet. De azt neked kell tudni mit csinál/indít ha rátapizol!?
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
iceQ!
addikt
Megoldva. Korábbi appot letöltöttem apkmirror-rol, majd abba tökéletesen be tudtam importálni minden profilt. Ez után frissítettem az appot.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
crok
Topikgazda
Mert az Alma jobb..? Embrek írják.. hibáznak.. a túloldalon van most (is) a hiba. Javítják. Biztos vagyok benne hogy még ma.
-
crok
Topikgazda
Toast? Ha igen akkor notification history app-al nézted esetleg hogy mi generálta (az is értesítés)? Nem Raiffeisen-es vagy esetleg és használod a myRaiffeisen appot? A review-k közt most írnak páran egészen pontosan ilyen hibát.
-
Zolás
addikt
Mindenkinek köszönöm a segítséget, valóban ez volt a hiba. Eddig minden működik rendesen.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
crok
Topikgazda
Éjjel olyan 0.6% az idle drain és van deep doze, gyak. végig, az nem olyan borzasztó. Említettük a BLE scan-t, azért az se ugyanolyan ám: hosszú a zöld csík egybefüggően pl. éjjel de ha megnézed az adataid akkor látszik hogy 8h 20m alatt 4 darab scan volt, utána meg van, hogy 3..10 percenként van 1..2, és ugye ahhoz is tartozik egy folyamat - azért nem mindegy. Amit nálad látok az a Synchronize Ultimate. Nem tudom mit szinkronizáltatsz vele de állandóan fut, pontosabban nem az hogy fut hanem állandó, hosszú wakelock-okat csinál. Emiatt aztán nincs deep doze (legalább light van néha..). A másik, hogy nagyjából két WIFI WLAN-t használsz és ami nem otthoni (neve alapján gyanítom..) az elég sok management forgalmat bonyolít, pl. a group rekeying ideje 5 perc (a default egy óra) és emiatt ugye ébred és dolgozik is sokat - ez persze biztonsági szempontból jó egyébként (amúgy is céges de Internetezésre való WLAN-nak tűnik (tipikus guest wifi)).. de ezen meg a Sync. Ultimate valszeg nem is éri el amit szinkronizálnia kell és csak teker csak teker.. ezen a céges WLAN-on nagyon sok a forgalmazás és nincs mögötte aktív (bekapcsolt képernyős..) app. Összehasonlításképp: a Sync. Ultimate 15h-ból 15h-t van statban, a Folder Sync meg 10 percet.. a tisztán wakelock idő 1h 16m vs. 1m 54s.. azért ez erősen egy nagyságrendbeli különbség, bármit is csinálnak.
-
veterán
Nekem sincs egy éves sem az akksim a Note 8-ban.
Van egy céges Xiaomi Redmi 8-am, de valóban nem lehet standby fogyasztásban összehasonlítani őket. Ha nem használom, akkor nem merül, kb így műkdik...( Ha este feltöltöm 100-ra, reggel még simán 100-on van)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
crok
Topikgazda
Csak ezt nem én írtam Egyébként a Vanced-hez nem csak akkor kell MicroG ha be is akarsz lépni Youtube-ra, pl. kellenek a lejátszási listáid (akarod szerkeszteni?) meg látszanak a feliratkozásaid?
-
ksanc
őstag
Ez a Vanced microG process-nek tűnik. (com.mgoogle.android.gms, a normál gms process az a com.google.android.gms), ezek szerint nincs google services a telódon, mivel ez egy opensource megoldás arra, hogy használhass google szolgáltatásokat annak nyomkövetési, reklámozási adatgyűjtési sallangjai nélkül.
Legalább is ennek tűnik így hirtelen.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Ez egy process, nem egy package. A GMS kelleni fog mindenhez ami pl. Firebase értesítést használ vagy olyan API-t amihez kell a Google Play Services. Ennek a futása nem ok hanem okozat - és összefüggésében kell nézni, nem szabad elsőre így kiragadni. Azt kell megkeresni hogy mi az ami indította és nem engedte el - ha egyáltalán kellett volna, mert ugye ha van appod ami aktívan használja akkor miért lenne kilőve?
-
tylerddd
veterán
Akkor a konkrét probléma: ismerős, amikor a hatodikos gyereknek létrehozta a fiókot, valós adatokat adott meg, így totál le van korlátozva a kislány fiókja, Youtube-ból is csak a Kids-et látja és pl. a telepítést sem lehet engedélyezni. Ha megint lenne digitális oktatás, ez problémákat jelenthet, ha mondjuk a tanár nem állítja be videónál a gyerekeknek készült tartalmat stb. Van-e erre valami megoldás, tehát a szülő fiókjában állítani, pl. életkorát a gyereknek vagy ... ?! Van valami ötletetek?! Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
crok
Topikgazda
Inkabb az RF ter lehet ott a gond (panel, igaz? jelerosség, jel/zaj viszony (attol hogy a terero mutato max. attol meg a zaj lehet magas), a telefon es a tobbi AP forgalma, zaja, atfedo/zavaro csatornan mukodo AP-k, Bluetooth.. etc..). Ha tudod tedd at a hotspotot 5GHzre, hatha az kevesbe telitett (kevesbe zavart) meg WiFi Analyzer-el keress nem atfedo, tisztabb csatornat.
-
crok
Topikgazda
Root nélkül semmilyet. A Google backup-ját kapcsold be, sync-eljen le, aztán a másikon állítsd vissza, kb. ennyi lehetőséged van. Ha az appban - aminek a beállítása hosszadalmas - le lett tiltva a backup-olhatóság DE nem implementáltak benne értelmezhető backup megoldást akkor köszönd a fejlesztőjének.. :\
-
brd
nagyúr
Ha senki nem tudja megnézni a forráskódját, akkor max. a fejlesztőiben bízhatsz, hogy igazat mondanak és nem rontották el (akár tudatlanul, ha külső programrészt használtak fel, ami esetleg hibás) a titkosítás erősségét. Így jobb úgy kezelni, hogy ha más nem is, a hatóságok valószínűleg le tudják hallgatni.
The only real valuable thing is intuition.
-
hitvanyalak
senior tag
Köszi!
Megnéztem, de nem jó, mert nem tudja a játék képét elég gyorsan streamelni
az ágyban fetrengve szeretnék kockulni, de ahhoz ez nem oké.
Megnézem azt a Teamviewert is.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Oldman2
nagyúr
-
Mr Dini
addikt
Még market helper használatakor dobta fel a linket a program, ott láttam meg, h van ilyen és úgy emlékszem ott lehetett beregisztrálni az új eszközt.
De talán desktopos playnél a beállításoknál is van eszközök fül.
Már nem emlékszem...
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
törölt tag
Egy jól működő droidot nem kell kapcsolgatni. 3 évig volt meg az SGS 2 -m, gyakorlatilag nonstop üzemmódban. Nyilván közben volt kikapcsolva, de azért biztos nem, hogy újraindítsam mert egy Androidos telót időnként újra "kell" indítani. Ha azért kell, hogy normálisan működjön, akkor annak a telónak vmi baja van.
-
törölt tag
Windows telóval kapcsolatban már olvastam túlmerülési problémáról (töltőre csatlakoztatva automatikusan bootol, de a boot több energiát igényel, mint amennyit a töltő adni tud, ezért a teló kikapcsol).
Droidnál még nem hallottam ilyenről. Viszont a telómban van egy tool, ami többek között megjeleníti a kikabcsolási feszültséget is. Vagyis a teló természetesen előbb kapcsol ki, nehogy az akku a számára káros, mélykisülési állapotba kerüljön[ Szerkesztve ]
-
peterson1190
tag
Szerintem nem sok valóságalapja van ennek az állítás sorozatnak. Ez nem "tamaguccsi",hogy kezdheted elölről ha lemerül...
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Akvarisztika
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978