Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jampec8686
csendes tag
válasz
CrAzY88
üzenetére
az a baj ha gyomlálok .. akkor kicsit jó aztán megint mikor szeretnék feltenni valami új progit akkor kiírja h nincs hely... az nem létezik h ilyen hamar megtelik a belső memória.. igen mondjuk használtan vettem tele volt pakolva cuccokkkal amikről fogalmam sincs h mik csak nem merek törölni... félek nem lenne jó a teló v elvesznének dolgok nem tudom az androidról mit szabad törölgetni...hol kell megnézni verzió számot? mi az a hard reset ? mire jó ? h kell csinálni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CrAzY88
üzenetére

Boldog Új Évet Kívánok mindazoknak, akik ide találtak, ebbe a topic-ba, és mindemellett minden Android tulajnak. .

Hmm.. Lehet még mindig nem az igazi a mobil kliens.. Amióta nem volt jó, azóta nem tudom, hogy történt-e valami "buherálás". Előtte használtam, nem volt vele gond. Maga az üzenetküldés működik.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
CrAzY88
üzenetére
Köszönöm a kommenteket!
Félreolvastam múltkor a kommenteket (megöl a munka...), na de szerintem nem olyan konfig aminek fájna az ISC, pl Spica-nak (800 Mhz, aprócska ram, nem mint ha S-ben 2 magos lenne, de 1 Ghz+512 RAM+mittoménmilyen GPU (akár a gépemben 512
))... Max főzött lesz... Igazából az őrjít meg a Spica-ban hogy akad, fagy, meg hát nem egy NASA server... S pedig nem nem gondolkozik, csak cselekszik. Értem ez alatt az alapvető használatot, menü, opcoók, stb... Jó kamera, aránylag gyors hardware, szép kijelző, innentől már kielégítette az igényeimet. HA esetleg mégsem, vissza kell almásodnom, abban sosem csalódtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Teclast Tablet Topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

))... Max főzött lesz... Igazából az őrjít meg a Spica-ban hogy akad, fagy, meg hát nem egy NASA server... S pedig nem nem gondolkozik, csak cselekszik. Értem ez alatt az alapvető használatot, menü, opcoók, stb... Jó kamera, aránylag gyors hardware, szép kijelző, innentől már kielégítette az igényeimet. HA esetleg mégsem, vissza kell almásodnom, abban sosem csalódtam.