Hirdetés
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
CrAzY88 #1752 üzenetére
Köszönöm a kommenteket!
Félreolvastam múltkor a kommenteket (megöl a munka...), na de szerintem nem olyan konfig aminek fájna az ISC, pl Spica-nak (800 Mhz, aprócska ram, nem mint ha S-ben 2 magos lenne, de 1 Ghz+512 RAM+mittoménmilyen GPU (akár a gépemben 512
))... Max főzött lesz... Igazából az őrjít meg a Spica-ban hogy akad, fagy, meg hát nem egy NASA server... S pedig nem nem gondolkozik, csak cselekszik. Értem ez alatt az alapvető használatot, menü, opcoók, stb... Jó kamera, aránylag gyors hardware, szép kijelző, innentől már kielégítette az igényeimet. HA esetleg mégsem, vissza kell almásodnom, abban sosem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest