- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BRIKLY
veterán
nem mondtam, hogy előfizuval vegyél Te is.
galaxy mini: annak nem lenne sok értelme.. egyet előre,kettőt hátra lépés...
(#694) hackeeeee: azt elhiszem, de nálam a mobil az attól mobil, hogy zsebre tudom tenni.. egy 4"-os telefon már eléggé idegesítene a zsebemben.
"jó a mini..." jó az X8 is,és a kijelzője is szép.
-
BRIKLY
veterán
nekem egyik nap bemutatták rendesen a nokiát. hívták a csávót, elővette a telót,és elkezdett nyekeregni. a hívást nem tudta fogadni.lefagyott. kivette az akksit,visszatette,bekapcsolta, akkor meg nem érzékelte a kijelző az érintést.
testvérem vett egy S.E minit, na az valami brutál jó!
asszem hamarosan én is veszek egyet...
-
aggleány
addikt
Nem gondoltam, hogy hülye vagy, csak nagyon sokan nem tudják, hogy az android kikapcsolva nem ébreszt. Már olyan emberkével is találkoztam, aki lecseszett ENGEM, hogy nem szóltam neki, mikor ajálottam az ébresztőóra appot, hogy nem szabad kikapcsolni. Azóta ajánlom.
Próbáld ki az Alarm Clock Xtreme nevű appot, én már régóta használom, és még soha nem hagyott cserben.
-
-
kivulallo
tag
vááá segítség!
van egy galaxy gio-m ami csak néhány hetes, rootoltam, a kernel root@DELL90 lett.... nem tudom mit jelent de mindegy...
mivel ki nem állhattam a touchwiz-t, próbáltam rom-ot cserélni, úgy hogy fogalmam sem volt róla hogy mi is az.
a rom manager ugye nem jó hozzá, nem kompatibilis vele. aztán keresgéltem a Device list-ben lévő telefonokat és választottam egy olyat aminek ugyanaz a processzora csak nem a a Turbo változat, azaz 800 helyett 600Mhz-en pörög.
sikerült feltenni a clock...mod recovery nevű mit tudom én mit...(nem tudom a nevét)
és szerettem volna egy backupot csinálni a mostani rom-ról. megadtam a nevét, OK-ra mentem ezzel be is fosott
a kép tök sötét és se ki se be.. aksi kint volt, bent volt, töltőre sem reagál..SEMMI... egyszerűen SEMMI.
olvastam hogy ez lehetséges hogy brick. letöltöttem az "unbrick" fájlokat SD-re feltettem meg minden de Recoverybe sem hajlandó bekapcsolni....
Most mi van? és mi lesz??Bocsi, nem válasznak akartam írni
(bemásolva Prohardver fórum, Android kezdőknek topicból)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő