Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
köszi
megpróbáltam odak*rni neki az 1A-es Kodak töltővel de arra sem reagált.. eddig csak néhány percig vettem ki az aksit. de kipróbálom ha kell órákon keresztül is. megvan az alap samsung rendszerkép, meg az Odin, akár mi is lesz visszateszem azt, újrarootolom és soha nem fogok többet bütykölni 
pedig milyen jó lenne megszabadulni a touchwiztől és nem csak az idióta Launcherekkel tökörészni.köszönöm, szólok ha lesz valami
-
kivulallo
tag
-
kivulallo
tag
vááá segítség!
van egy galaxy gio-m ami csak néhány hetes, rootoltam, a kernel root@DELL90 lett.... nem tudom mit jelent de mindegy...
mivel ki nem állhattam a touchwiz-t, próbáltam rom-ot cserélni, úgy hogy fogalmam sem volt róla hogy mi is az.
a rom manager ugye nem jó hozzá, nem kompatibilis vele. aztán keresgéltem a Device list-ben lévő telefonokat és választottam egy olyat aminek ugyanaz a processzora csak nem a a Turbo változat, azaz 800 helyett 600Mhz-en pörög.
sikerült feltenni a clock...mod recovery nevű mit tudom én mit...(nem tudom a nevét)
és szerettem volna egy backupot csinálni a mostani rom-ról. megadtam a nevét, OK-ra mentem ezzel be is fosott
a kép tök sötét és se ki se be.. aksi kint volt, bent volt, töltőre sem reagál..SEMMI... egyszerűen SEMMI.
olvastam hogy ez lehetséges hogy brick. letöltöttem az "unbrick" fájlokat SD-re feltettem meg minden de Recoverybe sem hajlandó bekapcsolni....
Most mi van? és mi lesz??Bocsi, nem válasznak akartam írni

(bemásolva Prohardver fórum, Android kezdőknek topicból)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- Ubuntu Linux
- Affinity Designer
- Milyen széket vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megpróbáltam odak*rni neki az 1A-es Kodak töltővel de arra sem reagált.. eddig csak néhány percig vettem ki az aksit. de kipróbálom ha kell órákon keresztül is. megvan az alap samsung rendszerkép, meg az Odin, akár mi is lesz visszateszem azt, újrarootolom és soha nem fogok többet bütykölni