- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Lakáson belül max a hálózati helymeghatározás mehet, a GPS nem igazán. Annak rálátás kell a műholdakra. (Üvegen keresztül még képes venni a jelet, de falon át nem)
-
Mr X
veterán
válasz
Keeperv85 #2147 üzenetére
No, megvolt, format, firmware update. 2 veziójú flashtoollal, 2 különböző gyári firmware-rel plusz a másik készülékről készített mentéssel. Checksum nélkül lefut passzosan, de ugyanúgy csak a recovery jön be. Checksummal checksum errort dob.
Kommunikáció van, adatmozgás történik (flashtool szerint). De mégsem változik semmi. Mintha írásvédett lenne az emmc, csak nem jelzi.
Az is fura, hogy 2 napja microsd-ről próbáltam futtatni update telepítést. Egy darabig (csík alapján kb. 20 százalékig) dolgozott, aztán restartolt egyet, visszadobott recovery-be "please continue to update..." szöveggel. És 2 napnyi flashelés után még mindig ugyanitt tartunk. Nem értem, hogy ha flasheléssel nem tudom módosítani az emmc tartalmát, akkor hogy a túróba nem felejti el, hogy van egy megkezdett recovery-s update.
Nekem nincs több tippem.
-
Mr X
veterán
Üdv!
Segítséget kérnék. Egy jóbarátom hozott hozzám egy Doogee Voyager DG300-at. Egyszercsak nem kapcsolt be, megakadt a bootanimációnál. Megpróbálták sp flash toollal flashelni, de formatot nyomtak. Azóta a gyári 3e recovery is csak a reboot és az update opciókat hozza.
Letöltöttem hozzá 2 firmware-t és 4 különböző verziójú flashtool-t. A legújabb download only módban valami pmt change hibát dob, a régebbiek lefutnak. Firmware upgrade módban lefut mindegyik. De ezután a telefont bekapcsolva rögtön az említett 2 opciós recovery fogad.
Tettem sd kártyára update-et, elindítva kicsit megy a csík, aztán reboot és ugyanide kerülök.
Scatter file-t a romok mellett levőt használtam.
Menthető ez még, vagy adjam vissza papírnehezéknek?
Ami azóta történt: Volt nekik még egy ugyanilyen telefonjuk. Arról csináltam egy mentést MTK Droid Tools-szal, átalakítottam, de felflashelés után sem változik semmi. ugyanúgy 3e recovery, "nincs parancs" felirattal. Próbáltam felflashelni cwm-et, de lefutás után szintén ez.
Van valami tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Elektromos autók - motorok
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest