- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jogi
csendes tag
Sikerült feltennem a S124 romot!
A CWM mentéseket a korábbi sd re mentett romokat nem tudtam visszaállítani errort írt ki, illetve amikor bekapcsoltam a telefont csak a lenovo felírat villogott. Flashtools segítségével újra kellet raknom a romot így tudtam elindítani. Az S124 row alatt átparticionáltam a belső memóriát a leírás szerint. A belső memória megváltoztatásával milyen romokat tudok felrakni, s124 row ra az SLX et (nagyon dicsérik) feltudom rakni vagy a leírás szerint az eltérő partíció kiosztás miatt előbb a live v0,3 romot kell telepíteni??
Minden fórumtársamnak köszönöm a segítségét és a hozzászólását! -
Jogi
csendes tag
válasz
#18193920 #359 üzenetére
A MTkdroidTools csinált a mentési könyvtárba egy csomagolt zip fájlt ezt még nem próbáltam visszarakni, viszont a recoveryben nincs backup/recovery fül menüm, a recoveryt a Mobileuncle MTK Tools próbáltam felrakni első inditáskor előjött, de későbbi inditáskor csak csirkeláb jön elő.
A scatter fájl nem jó valamiért valamelyik bejegyzésben olvastam, hogy van ilyen de nekem az MTKdroid Tools nem mentett. -
Jogi
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám.
Lenovo p780 VIBEROM_V1.0_1347 volt a telefonomon, Lenovo-P780-CN-type-CWM-6028-recovery-by-Cappa72 recoveryvel.
Csináltam egy recovery és egy MTKdroidTools mentést és feltettem P780_4.4.2_1431_VibeUI_2.0_MultiLang_Gapps_Root_baralajbi romot a romhoz tartozó preloaderrel. A rom csere sikeres volt, most viszont szeretném visszaállítni az eredeti romot de nem engedi valamiért a MT_6589_SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119. A leírások szerint MTKdroid mentésből csináltam egy Flash tool számára emészthető formátumot illetve az lk.bin fájlt is átneveztem uboot –ra, de amikor bemásolom a Scatter fájlt akkor kiírja nem töltöttem be az egész fájlt illetve a telefonhoz másik scatter fájlt kér (BMT ? valami plusz három betű van a fájlnévben pontosan nem emlékszem mert 2 napja próbáltam visszaállítani a telefont) ami nincs a mentési könyvtárban. Hibakód amire emlékszem 8083. A 4.4.2 romon a recovery csirkeláb ha visszaállítom a Cappa recoverít akkor sem tudok sd rő mentést visszaállítani a recovery kinézete megváltozik.
Mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged