- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a gyanúm, hogy megdöglött benne az flash memória (emmc csatolású nand flash).
Nemrég volt nálam egy dugi 550, az is ugyanezt a hibát produkálta, Lehet, hogy szervizesek tudnak vele valamit kezedeni, én a rendelkezésre álló eszözeim (PC és adatkábel) segítségével nem tudtam életet lehelni bele. -
RVR400
veterán
Tehát most már az sem megy rá, amit korábban Te tudtál rátenni? Akkor tényleg kellene egy readback-et próbálni, szerintem mehet a kukába. Amúgy custom reco volt rajta? Az sem indul be? Mert akkor legalább egy fastboot mód elérhető lenne, és meg lehetne próbálni úgy rátolni egy rendszer image-t.
-
RVR400
veterán
Úgy látom, hogy a hiba gyári fícsör...
-
ksanc
őstag
Ez az üzenet azt jelenti általában, hogy nem stimmel a ROM a telódhoz.
Jó lenne tudni, mit jelent az, hogy többször próbáltál felrakni romokat. Miket és hogyan? Ha nem a telódhoz való volt egy is és mindegyiket így raktad fel, a preloadered valószínűleg nincs már meg és az kissé macera
Egy jótanács: először próbálj meg felrakni valami veszélytelen dolgot, pl. logo.bin. Tehát csak az legyen bepipálva. Ha az megy, akkor mehet a többi.
Ez sem gyári rom, amit a képen próbálsz.
Ugye format opció eddig nem volt? Mert ha igen, akkor további problémáid is lesznek.
Még annyit, hogy ilyen hibánál nem az újraflashelést kéne erőltetni, mert az a legvalószínűtlenebb, hogy a rommal van gond. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest