Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
mikk2000
üzenetére
Ezek után kíváncsiságból végigszaladtam a fájlokon, amiket az SPTool megjelenít a scatter fájl alapján . Úgy nézem azokat jeleníti meg, ahol a scatter fájlban "is_download: true" bejegyzés van. Ezek:
ANDROID
BOOTIMG
LOGO
PRELOADER
RECOVERY
SEC_RO
TEE1
TEE2
UBOOT
USRDATAHogy ha az előző hozzászólásombanban a plusz $FF-eket jól értelmeztem tök üresnek, akkor csak a PRELOADER, RECOVERY, és az ANDROID(System) tér el. Az ANDROID annyiból érdekes, hogy egy picit hosszabb az eredeti, mint amit az update tartalmaz.
Az USRDATA-t nem tudtam lementeni, mert a scatter fájlban a hossza 0 (0x0), bár a következő partícióból ítélve ez jó hosszú lehet. Gondolom ezt egy factory reset után lehet érdemes lementeni, és megnézni, hogy meddig tartalmaz értelmes adatot.
Akkor ha teljes mentést akarok a telóról csinálni, az összes partíciót érdemes lementeni, tehát nem csak ahol a scatter fájlban az "is_download: true", hanem az összesről? Ha nem, akkor melyekről? Jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő