- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #4721 üzenetére
Lenovo k10 saga continues...
Próbáltam az itteni hozzászólásokból kitalálni a megoldást most ott tartok hogy a wifi problémám is megoldódott, és a hálózatra is felmászik (tehát egyértelműen az etotalk gány romja volt a baj, ők meg a 20. levélváltás körül befékeztek hogy akkor küldjem vissza a telót, és majd megnézetik a gyárban mi baja... :/)
linkjén a driveren kívül volt egy lenovo suite is amit próbából feltettem, de egyrészt kínai, másrészt az csak média bohóckodásra szolgál,
viszont belőle nyílnak linkek olyan lenovós oldalakra ahol még nem jártam, és ahol találtam egy rom updater progit (lenovo smart assistant) ami szépen felismerte a telefont annak ami, megmondta az is milyen rom van rajta, és elvileg mivé frissíthető.De sajnos aztán hibaüzenettel el is száll ('nincs elég hely a meghajtón', francokat nincs)
Van egy device rescue menüpontja is, amivel teszem fel full romokat lehetne flashelni, a szépséghiba hogy az egyetlen K-s lenovo amit ismer, az a K920...
Ekkor már bátorra ideskedtem magam, ugyhogy fogtam a legfrisebb romot a
által mutatott linkről (ezúton is köszi
hogy segített a letöltésben, ) a gyári recoverybe belevágtam a és frissítettem.
A rom szépen frissült, ügyesen újraindult -ahogy várható volt- egy EN/CN rommal, de nagyon nem is volt időm kisérletezni vele, mert a menüt nézegetve, más ott várt a beállításoknál egy noti, hogy van rá még frissebb rom.
Az OTA frissítést is lefuttattam, és ahogy fent már írtam, most van egy a korábbi hibáktól mentes, ámde gyári bloatware-rel teli, rootolatlan, magyarul nem tudó telefonom, play áruház nélkül.A korábbi segítségkérésem tehát így módosul;
Aki tud bármilyen épkézláb tippet hogy play áruház kerüljön a telefonra, valamint megszabaduljak a china appoktól, az legyen kedves segíteni
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tegnap találtam....
Én más miatt keresgéltem és nekem még nem sikerült érdemben működésre bírni, de hátha...
-
RVR400
veterán
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Parfüm topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen házat vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest