- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cappa72 #3832 üzenetére
Szerintem biztos. Mindjárt magyarázom is.
A linkelt leírást olvastam. Annak alapján szerkesztettem át a scatter fájlban a partíció méreteket. A leírásban az van, hogy az SPFT-ban az intsd elöl vegyem ki a pipát. A gyári scattert betöltve nincs is intsd:
A módosított scattert használva sincs.
A Needromon a partíció méret módosított romoknál vagy azt írják a kommentek, hogy nem változott semmi (firmware upgrade esetén), vagy hogy eltűnt az IMEI (ha a leírásban a format+download szerepelt).A "firmware upgrade" vagy a "download" opciót választva az SPFT nem formázza újra egyik partíciót sem, csak beírja a partíciókba a lemezképfájlok tartalmát. A "format+download"-ot kell választanom, ami először újraformázza a flasht a scatter fájl szerint, és aztán bemásolja a képfájlokat. Viszont a 20 partíciónak csak egy részét. Az alábbi képen beszámoztam a gyári firmware fájljait:
Én a hiányzókat kipótolnám a lementett partíciókkal, és teljesen visszaállítanám az eredeti telefonállapotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest