- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #64 üzenetére
Nem tudom honnan veszitek ezt az IP67-et, nem láttam sehol.
Szétszedtem az enyém mert bekapcsolva össze-vissza nyomkodta a kijelzőt. Hát nics egy fia tömítés sehol sem, ott az érintő pálca helyén simán megy be a víz a belsejébe, egyenesen a panelre meg a kijelzőre. 2 csatlakozó van az alaplapon, az egyik a kijelző szalagkábel, annak ott a csatlakozója az akku alatti címke alatt, a GSM és TF felirat amin van azt a kis nyelvet felhajtva van 1 kis fekete téglalap, az egy öntapadós matrica, alatta van a csatlakozó. A másik a sim2 foglalat fölött van, az előlapi kamera, a hátlapi led, a bekapcsoló gomb meg a touch panel szalagkébele és vezérlő chipje van egy több rétegű össze-vissza katyvaszban összeragasztva, annak egy nyúlványa van bedugva egy csatiba, a másik fele forrasztva van az alaplapra. Ha az ki van húzva akkor óvatosan szét lehet hajtani az előlapot és az alaplapot és ki lehet venni a kijelzőt. A touch panel csere az kemény forrasztós és ragasztó boncolós meló. A hátlapi kamera szalagkábele szintén forrasztott, a sim2 foglalat lecsapott sarkú végénél van egy öntapadós fekete matrica, az alatt van. A bekapcsoló gomb rá van ragasztva az előlapra, a szalagkábele beforrasztott. A hangerő gombok ugyanígy. Szerencsére sikerült kibontanom őket úgy, hogy nem sérültek (addig nem lehet szétnyitni). Ha valaki szét akarja szedni akkor nagyon óvatosan kell szétválasztani a házat mert ha kicsit megszalad akkor a touch panel szalagkábele már szakad is (nem csatiban van hanem egy ragasztott katyvaszba megy+forrasztott).
A belsejéről töltök fel képeket az 5. hsz-ben levő linkre. Vannak képek ahol egy drót van benne, ez az érintő pálca helyén van, látszik hogy simán megy ott be a víz.
Kitörölgettem a vizet, összeraktam, most tökéletesen működik. Amíg írtam addig lement a DroidTools mentés is, most jön a flashtool.
Rootolni is sikerült, Cappa blogján a Lenovo A820 témaösszefoglaló tervezet 3.3.1-es pontból letöltött framaroot simán vitte, Superusert átraktam Supersu-ra, megnyomtam a boromir-t és kész, restart után már rootolt lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futárcégek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest