- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Motorola Moto Tag
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Hahó. Flashtoolsos Download / format all flasheléssel elvesztettem az NVRAM - ot a telefonról. Ér4dekes, hogy egy CWM mentéssel mindig visszakerül. Van Readback - os mentésem minden scatter file - ról. A részletek itt vannak , mi is a jelenlegi állapot a telefonnal. Apróbb playes alkalmazások nem flashelik vissza az NVRAM - ot a készülékre. Nincsen esetleg valami megoldás Flashtoollal visszarakni, mint ahogy azt elmentettem ? Vagy bármi más ? Mert csakis kizárólag a cwm mentésembern lévő Romot tudom használni most. IMEI visszaíró módszerek nem segítenek, mert tuti az NVRAM további filejai is hiányoznak a készülékről.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest