- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- iPhone topik
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #135231 üzenetére
A Samsungok S2 -től tudják (az S1 -en még analóg TV kimenet volt). De sem az LG, sem a Samsung nem az olcsó kategória. A Le Eco meg ... Ha jól emlékszem, akkor épp itt olvastam, hogy halódik a gyártó, szórják ki a telókat. A Motorola (Lenovo) hátterét némileg stabilabbnak gondolom. A Le Pro 3 4/64 -est 300 USD -ért láttam a Gearbesten. Nem tudom, hogy mennyi lenne, mire megkapnám. A 821 -es snapira nincs igényem, a 625 is bőven kiszolgál. Viszont, a Z Play Amoled, dual SIM + mikroSD, van jack kimenet, és előlapi ujjnyomatolvasó. Mint írtam, annyira nem vagyok árérzékeny. Nekem ez bőven megérte az árkülönbséget. Főleg úgy, hogy nem kellett rendelgetéssel vacakolnom, és Magyar áfás számlát kaptam. Szóval, én nem látom azt a HDMI outos olcsóteló listát.
-
hari73f
aktív tag
válasz
Donki Hóte #135231 üzenetére
Jó hogy írod , rendelek egy USB_C>> HDMI adaptert
az LE Pro3 Elite - hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest