- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Megvolt, jó pár oldal is, de ismerős típusokkal nincs egyezés. pingdigital.hu-t megnéztem, de számomra semmitmondó márkaneveket találok, talán ezért is mertem itt kérdezni. Elephone, Doogee: ezekből volt 40k alatt, jól néznek ki, szép adatok mint a kínai telefonoknál általában, de fogalmam sincs mi várható ezektől a típusoktól.
(#110099) maggi1886076: ezt is leírtam, hogy legfeljebb előny, de nem feltétel...
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Dual Sim készülék kiválasztásában kérném a segítségeteket. Előny ha dual active, de nem feltétel. Van a családban egy LG Leon, tempóra és minőségre az lenne a megfelelő szint. Hardver szinten csak annyi az igény, hogy ne döcögjön rajta az Android, alkalmazások közül szinte csak Skype és Viber fut majd rajta. Kijelző mérete is teljesen lényegtelen.
Jó lenne, ha 40k-be beleférne, mindenképp magyar garanciával. Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest