- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unitek
csendes tag
válasz
Viktor0610 #136413 üzenetére
Köszi, ez megnyugtató. Eredetileg Dual Active-ben gondolkodtam volna, de abból olyan kevés van...
-
Unitek
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek egy kérdésben, mert nem nagyon találok hozzá releváns adatot. Biztos volt már téma a fórumon, próbáltam is keresgélni, kérlek nézzétek el nekem, hogy nem olvastam át 130.000 bejegyzést.
Kérdésem az lenne, ha dual stand by telefont veszek, az egyik SIM-et használom hanghívásokra, a másikat csak és kizárólag netezésre, akkor ha épp nyomkodom a mobilnetet a "másodlagos" SIM-en, az "elsődlegesre" érkező hívások beérkeznek? Az tiszta, ha az egyiken beszélek, akkor a másik nem elérhető, de a fenti kérdésemre egyértelmű választ nem találtam a net sötét bugyraiban.
Fontos lenne számomra az egyértelmű válasz, mert a hanghívásra használt kártyám céges lenne, és munkámból fakadóan fontos, hogy ezen mindig elérhető legyek.
Köszönöm előre is a válaszokat, és tényleg elnézést kérek, ha nagyon láma kérdést tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged