Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10
üzenetére
igen, ettől féltem én is. hogy valahol a misztikum és az átok határmezsgyéjén kell keresi az okokat...

de a viccet félretéve nekem már szembe jutott az, hogy ez egyfajta szoftveres tervezett elavultatás (na persze, összeesküvés elmélet... egyszerűen MIÉRT akarnának agyártók több pénzt keresni??? ennek semmi értelme...
)
ismerve a nomu kémprogram botrányát, meg a tapasztalataimat egy zgpax s9-el, ami egy idő után szintén önálló életre kelt, de ugyanez volt a evolveoval, az oukitellel.. egyszerűen egy idő után mind elkezdet meghülyülni, szétesni... most is...ott a wifit kapcsolta be a telefon, aztán elkezdett appokat telepíteni, itt appokat kapcsol le magától több helyen... nagyon sokszor visszaállít beállításokat, amiket rendszeresen újra kell állítani.... vagy egyes alkalmazások nem indulnak el többé. egyik naprl a másikra. és ez még csak frissítés miatt sem lehet, mert minden frissítés alapból tiltva van. nem értem én ezt... na mindegy is, nem idegesítem magam tovább ezen, inkább beveszem a gyógyszereimet... úgyis mindjárt jönnek az ápolók...
az akksi jól bírja, 3 napot simán elmegy, szerintem az nem lehet
a sim kártya is új, mind a kettő párt hónapos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - 85%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)