Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csepe43

újonc

válasz #79335424 #91470 üzenetére

Köszi!

Ez nekem így elég magas. :( Egyébként a pandawillről rendeltem a telefont, volt már pár email váltásom velük és nem valami ügyfélbarát társaság.

Egyébként innen a leírás: [link]
    Privátban tudnál segíteni egy lépésről-lépésre leírással?

• csepe43

újonc

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni! Kínából rendeltem egy Doogee DG 800-as telefont. Miután felraktam a legfrissebb romot pár nap használat után meghülyült a telefon. Mintha a "vissza gomb" beragadt volna. Nem tudom, hogy van-e köze a ROMhoz, vagy egyszerűen az érintő kakilt be. Találtam egy leírást de segítség kellene hozzá. Valaki le tudná nekem ezt írni lépésről lépésre (magyarul:) ) Mit kell telepítenem a gépre vagy a telefonra? Sajnos elég kezdő vagyok az android világában :(

Touch-Display acts randomly by itself?

I tried many ways to fix this issue. My device got unusable due to ghost-pressing of the 'back' button. Best solution is to remap .kl keyboard layout files in /system/usr/keylayout
    Normally you don't have writing permissions to change those files. I tried many things. Here's what worked: Enter Recovery Mode ( UP+On when phone is off, battery is inside). Then plug in USB and open adb bridge exe on your PC and send sth like:
    adb pull /system/usr/keylayout d:\MtkDroidTools\adb\keylayout
    then edit mtk-kpd.kl and perhaps also qwerty.kl Generic.kl and hid-keyboard.kl (add # in front of faulty key line) and send those files with:
    adb push d:\MtkDroidTools\adb\keylayout /system/usr/keylayout
    Example key Codes of DG800: 115 up | 114 down | 116 power | swipe backtouch 330 | double click backtouch 61 | klick backtouch: 60 | 59 long press backtouch | 158 Back | 102 home .

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák