- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csepe43
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Kínából rendeltem egy Doogee DG 800-as telefont. Miután felraktam a legfrissebb romot pár nap használat után meghülyült a telefon. Mintha a "vissza gomb" beragadt volna. Nem tudom, hogy van-e köze a ROMhoz, vagy egyszerűen az érintő kakilt be. Találtam egy leírást de segítség kellene hozzá. Valaki le tudná nekem ezt írni lépésről lépésre (magyarul
) Mit kell telepítenem a gépre vagy a telefonra? Sajnos elég kezdő vagyok az android világában
Touch-Display acts randomly by itself?
I tried many ways to fix this issue. My device got unusable due to ghost-pressing of the 'back' button. Best solution is to remap .kl keyboard layout files in /system/usr/keylayout
Normally you don't have writing permissions to change those files. I tried many things. Here's what worked: Enter Recovery Mode ( UP+On when phone is off, battery is inside). Then plug in USB and open adb bridge exe on your PC and send sth like:
adb pull /system/usr/keylayout d:\MtkDroidTools\adb\keylayout
then edit mtk-kpd.kl and perhaps also qwerty.kl Generic.kl and hid-keyboard.kl (add # in front of faulty key line) and send those files with:
adb push d:\MtkDroidTools\adb\keylayout /system/usr/keylayout
Example key Codes of DG800: 115 up | 114 down | 116 power | swipe backtouch 330 | double click backtouch 61 | klick backtouch: 60 | 59 long press backtouch | 158 Back | 102 home .Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest