- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geomin
csendes tag
válasz
geomin #81828 üzenetére
Kedves fórumtársak!
Nincs valakinek erre a problémára valami ötlete? Esetleg tudtok ajánlani másik topicot, ha ez itt off?
üdv -
geomin
csendes tag
Van egy pár hónapos Haier w718-am, ami eddig remekül ment, aztán egyik pillanatról a másikra elromlott a mikrofonja, a beszélgetőpartner nagyon halkan, alig kivehetően hallja a beszédet, szinte csak egy erős háttérzaj hallatszik. Mikrofonos fülhallgatóval minden rendben működik. Próbáltam a Mobileuncle Tools-al beállítani a mikrofon hangerejét, ami sikerült is, de sajnos a háttérzaj hangereje együtt mozog a beszédével. Arra gondoltam, hogy valami ehhez hasonló megoldás segítene, de mivel más típusú a videóban levő telefon, ezért úgy döntöttem, hogy inkább kérdezek, mielőtt téglásítok
Esetleg valakinek ötlete, tanácsa, tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest