- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- 10 VI 16
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azért elég ritkán hiányzik az embernek egy telón az infra, bár kétségtelen, hogy néha jól jön. Gondolkodtam korábban egy kis kiegészítőn, így ha kell megtoldható a teló egy infrával, aki hasznát veszi, annak érdemes lehet beszerezni egyet (vagy kettőt).
-
asdf_
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Régen úgy terveztek és gyártottak ilyen eszközöket, hogy voltak rajtuk úgynevezett nyomógombok. Hogy a távirányító elveszése, meghibásodása, megsemmisülése esetén is lehessen használni a terméket. Tehát elsősorban a klíma gyártójának a jóédesét. Szerintem.
Az infra egy telefonon az átlagnépnek huszadrangú dolog (nem mérvadó, de én pl. 0 darab infrával működő eszközt használok és még az életben nem volt infraportos telefonom, pedig 20+ év alatt lehetett volna, tehát az új telefonokból kihagyják, az kicsit erős), a notification ledet sokkal inkább hiányolom (külön addig ütném, amíg meleg, amikor van front selfie led, de kisebb fényerővel az istennek nem villogtatná notification ledként, tehát ott van benne az a rohadt led, csak használni kéne).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest