- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Honor 400 Pro - gép a képben
- WWDC 2025: Új funkciókat kapnak az AirPods fülhallgatók
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
köszi mindenkinek a segítséget és a tippeket..
-
need
addikt
Sziasztok..
volna egy érdekes dolog amiben a segítségeteket akarom kérni..
a felségemnek Redmi 1s telefonja van 2 sim kártyával használja és plusz még van bele rakva még 1 micro sd kártya is..
lassan időszerűvé válik a cseréje kissé belekavarodtam ezekbe a Dual simes telefonokba..mostani készülékek ha jól látom úgy dual simesek hogy két foglalat van már csak bennük amiből az egyik a sim a másik lehet sim vagy micro sd! tehát ha jól gondolom akkor ha bele kerül a 2 sim akkor már nem lehet benne micro sd!Vagy olyan xiaomi vagy más telefon márka (30-50 e árkategóriába) amibe klasszikusan 2 sim és egy micro sd foglalat van..?! és mostani készülék..?! na meg ez a B20 se lenne rossz..
-
need
addikt
Sziasztok..
kissé járatlan vagyok a témában...
azaszionynak dual simes a telefon készüléke..
az elsőbe Voda a másodikba Telenor van téve
ha a Vodát használja és arról inditja a hivást és persze beszélget is.. és hívják a Telenorron akkor olyan mint ha ki lenne kapcsolva..konkrétan pillanatnyilag nem kapcsolható..
nem lehet beállítani valahol hogy hívás várakoztatás vagy valamit..vagy a telefon jelezze hogy kereték a másik hálózaton..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest