-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
chinaminman #4415 üzenetére
Kár érte, jól néznek ki. De a HDMI az kéne sajnos.
Ezeken a kínai telókon szokott lenni egy szabad hagyott alaplapi usb csati/felület?
Hogyan töltöd a telót ha usb-n éppen rá van csatlakoztatva valami, ami nem szolgál áramforrásként? Van ezeken külön "töltő-lyuk" vagy csak usb-n keresztül lehet tölteni?(#4411) Stanley-B.: Nem rég beszéltem velkül megint. Nem tudom mennyire lehet nekik hinni, de azt mondta már be van csomagolva a cucc, ma adják fel, ő meg nekem emilben elküldi a tracking számot ma, vagy legkésőbb holnap reggel. (azért hozzátette, hogy amennyire ő tudja, máshol sem lehet kapni.)
Azt is mondtam, hogy ez a 11 nap volt a maximum, többet nem tudok várni, és refundot se szeretnék kérni. Illetve kértem megerősítést, hogy 100% biztos hogy nincs már probléma a készlet hiánnyal, legalább is ami engem érint... Azt mondta igen.
Na most, ilyeneket csak nem kamuznak be nem?
-
MotorBoy79
tag
válasz
chinaminman #4415 üzenetére
Ezek közül egyiken sincs HDMI csatlakozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest