- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitedenim
csendes tag
válasz
cappa72 #57449 üzenetére
Nem azonosított eszköz.A telepítés sikeresen megtörtént.Ezt írja mikor a gépre kötöm a hangerő fel be nyomása közben,annyit még kiderítettem hogy a recoveryt kell felrakni egy scatter-el, lés akkor lesz ez a menü a telefonon hogy resetelni lehessen de úgy tűnik 64bit win 7 még mindig nem ismeri.Amig nem kommunikál a 2 gép mentést se tudok csinálni(flashtool-al).
-
whitedenim
csendes tag
válasz
cappa72 #57445 üzenetére
sajnos nem tudom pontosan mitől lett ilyen!úgy sejtem egy program feltelepítése után keletkezett,power+hang fel recovery-be belép, de csak a kis 3szög a felkiáltójellel a közepén jelenik meg utána bármilyen gomb lenyomásával se jut tovább,hogy kiírja a menü variációkat factory reset stb.Fizikai gombok pedig csak a hangerő fel le és power,a home az érintő felület,így csak kevés kombináció van,próbáltam úgy is mint pl a nokia lumiáknál van hogy egyenként használom a gombokat a felkiáltó jel után,de semmi.Pedig egy próbát megérne resetelni lehet helyre állna,mint a legtöbb telefonnál hasonló szituban.x920e.
-
whitedenim
csendes tag
válasz
cappa72 #57387 üzenetére
x920e (clon) nem lehet ezt valahogy rá venni egy resetre???mint a normális telefonokat!!már minden combot próbáltam!? rom cserét nem merem meg próbálni hátha tégla lesz,bár most is csak nehezéknek jó.motorola defy,nokia lumia, és még több márkán már cseréltem romot és a reset se volt gond,de ez a típus kiborító.
-
whitedenim
csendes tag
üdv, Ha valaki tudna segíteni mit lehet egy x920e telefonnal kezdeni, ha tölt rendesen,bekapcsoláskor csak android logóig jut el.Hang+és power gomb együttes használatára egy 3szög benne felkiáltó jelel.A win7 nem ismeri fel,így flash tool sem látja,drivert nem találtam megfelelőt hozzá pedig a leírtakból sokat próbáltam,sejtésem az usb debugging nincs be kapcsolva,de ezt utólag nem is lehet így hogy nem kapcsol be.Az eszközkezelőben ezt írja mikor a gépre kötöm.(SPRD Android com Enumerátor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged